tag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post6126984971366005306..comments2024-03-27T12:38:38.051+01:00Comments on В моята кухня с мен Ваня Джорджевич: ШОКО-МАСКАРПОНЕ ДЕСЕРТVanya Djordjevichttp://www.blogger.com/profile/06016921166651840168noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-1514232641540428602016-10-22T20:07:58.001+02:002016-10-22T20:07:58.001+02:00От настърганият шоколад не може да се оцвети крема...От настърганият шоколад не може да се оцвети крема, като при разтопеният. Благодаря.Vanya Djordjevichttps://www.blogger.com/profile/06016921166651840168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-17427456096943039792016-10-22T16:54:16.814+02:002016-10-22T16:54:16.814+02:00Здравейте, очарована съм от десерта. Но в рецептат...Здравейте, очарована съм от десерта. Но в рецептата към маскарпонето се прибавя настърган шоколад. Следователно кремът се оцветява. А на снимката е абсолютно бял. Защо е така?Anonymousnoreply@blogger.com