tag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post7934347759063134709..comments2024-03-27T12:38:38.051+01:00Comments on В моята кухня с мен Ваня Джорджевич: Франзели без месенеVanya Djordjevichttp://www.blogger.com/profile/06016921166651840168noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-3715052962723435142019-11-30T17:56:05.665+01:002019-11-30T17:56:05.665+01:00Станаха чудесни! Благодаря за рецептата! Станаха чудесни! Благодаря за рецептата! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-79359504916914387772019-10-17T21:00:15.846+02:002019-10-17T21:00:15.846+02:00В обикновена фурна или с вентилатор се пече?В обикновена фурна или с вентилатор се пече?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-91861996425962528952018-11-23T15:42:31.565+01:002018-11-23T15:42:31.565+01:00Какво означава : В дъното на фурната в друг съд с...Какво означава : В дъното на фурната в друг съд сирене вода.<br />В друг съд спираме вода и печем заедно с него ли франзелите за да те изсъхват?Десиhttps://www.blogger.com/profile/11987756455493270252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-33493598192880069652017-07-26T16:47:33.053+02:002017-07-26T16:47:33.053+02:00не ми се получиха като на снимката но станаха мног...не ми се получиха като на снимката но станаха много вкусниAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-5248165857126424472017-04-05T19:42:19.944+02:002017-04-05T19:42:19.944+02:00Няма прясно мляко в рецептата. Просто маята е разт...Няма прясно мляко в рецептата. Просто маята е разтворена във водата и така изглежда. Поздрав <br />Vanya Djordjevichttps://www.blogger.com/profile/06016921166651840168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-15142453321261178432017-04-05T13:22:29.171+02:002017-04-05T13:22:29.171+02:00Здравейте, в 300 мл топла вода ли разтваряме сухат...Здравейте, в 300 мл топла вода ли разтваряме сухата Мая? Има ли прясно мляко в рецептата, защото на първата снимка течността, която изсипвате прилича на прясно мляко. Благодаря :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00900396989700922645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-91189169851223535042016-12-11T17:44:52.614+01:002016-12-11T17:44:52.614+01:00защо не ми станаха златисти като на снимкатазащо не ми станаха златисти като на снимкатавеселинаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-36914039133141518822016-11-23T10:16:07.334+01:002016-11-23T10:16:07.334+01:00Тестото беше доста мокро и лепкаво, но спазих точн...Тестото беше доста мокро и лепкаво, но спазих точните пропорции измерени с електронна везна, определено беше трудно за работа /но не съм много опитна с тестата/ едната опитах да оформя по начина, който описахте вие, но не се получи. На втората сложих още брашно и също не се получи, тъй като нямаше време да втаса ... :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-73792521141075648112016-11-20T10:47:39.772+01:002016-11-20T10:47:39.772+01:00Станаха много хубави! Благодаря :)Станаха много хубави! Благодаря :)valiakhttps://www.blogger.com/profile/06706088603417878315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-73768242830160593032016-11-18T16:12:42.669+01:002016-11-18T16:12:42.669+01:00Zdraveite! Na kolko gradusa trqbva da se pekat fra...Zdraveite! Na kolko gradusa trqbva da se pekat franzelite? Za zagrqvane na furnata i 240 gradusa - qsno,no posle na kolko se pekat do kraq?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-57452100448416715662016-11-15T18:59:31.348+01:002016-11-15T18:59:31.348+01:00Ще стане, да.Ще стане, да.Vanya Djordjevichttps://www.blogger.com/profile/06016921166651840168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-72657084217367372032016-11-15T18:59:13.521+01:002016-11-15T18:59:13.521+01:00Няма нужда от добавяне на брашно след втасването. ...Няма нужда от добавяне на брашно след втасването. Просто се изсипа на плот с брашно и с помощта на брашното се оформят франзелите. Не мога да си обясня, защо сте получили глетав хляб.Vanya Djordjevichttps://www.blogger.com/profile/06016921166651840168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-29565938329237340282016-11-15T12:53:51.472+01:002016-11-15T12:53:51.472+01:00Здравейте,
Бихте ли обяснили отново по-подробно пр...Здравейте,<br />Бихте ли обяснили отново по-подробно процеса след изваждане от фурна и оформянето на тестото? Моето е прекалено лепкаво трябва ли да го размеся с още брашно, за да оформя франзелите и след това имат ли нужда от повторно втасване? Първия ми опит беше неуспешен - получих доста дебела кора и "глетав" хляб отвътре?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-2437612299642883982016-11-14T17:56:05.535+01:002016-11-14T17:56:05.535+01:00Не виждам причина да не стане,но моята например ме...Не виждам причина да не стане,но моята например меси по дълго и после се затопля.Така според мен ще стане по бързо.Сега ги сложих във фурната да втасват. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01643594954873163808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-82169809159971066342016-11-13T20:28:27.622+01:002016-11-13T20:28:27.622+01:00Ще стане ли тестото, ако го пусна в хлебопекарната...Ще стане ли тестото, ако го пусна в хлебопекарната да се замеси?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-59122368206407725152016-11-13T19:59:23.460+01:002016-11-13T19:59:23.460+01:00Фурната се загрява на 50 градуса, изключва се и те...Фурната се загрява на 50 градуса, изключва се и тесто се слага покрито вътре във фурната.Vanya Djordjevichttps://www.blogger.com/profile/06016921166651840168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4932590234300409083.post-9329580770476176922016-11-13T19:44:22.088+01:002016-11-13T19:44:22.088+01:00Какво означава топла фурна, 50 градуса или повече?...Какво означава топла фурна, 50 градуса или повече? Мария Гочеваnoreply@blogger.com