menu

Търсене в този блог

неделя, 20 декември 2020 г.

Постна майонеза


Продукти :

125 мл нахутена вода / използвала съм течността от консерва /
1 ч. л. горчица 
1 с. л. прясно изцеден лимонов сок
1/2 ч. л. сол
400 мл олио

Приготвяне :

В буркан или подходящ висок, продълговат съд добавете нахутена вода / това е водата, в която е варен нахут,аа в моя случай от консерва/, сол, лимонов сок, горчица, олио. С пасатор издърпвате на горе постепенно, до получаване на пухкава майонеза. 
Съхранявайте в хладилник. 


Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"

Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com















Vanya_Djordjevich_signature

Няма коментари:

Публикуване на коментар