menu
вторник, 25 ноември 2014 г.
ЛОКУМ САЛАМ
ПРОДУКТИ:
300 гр.сусам
250 гр.локум
250 гр.орехи
приготвяне:
В съд на бавен огън се сипва сусам и се пече докато промени леко цвета си .Към него се добавят ситно нарязаните орехи и локум.След като омекне локума се сваля от огъня и започвате да го мачкате с вилица,и постепенно да го смесвате с орехите и сусама.Получената смес се сипва в/у стреч фолио и започвате да оформяте във формата на салам.Оставете го завито във фолиото на стайна температура да се стегне.
Можете да използвате различни вкусове локум и ядки!
Подходящо е и за постните дни!
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В МОЯТА КУЛИНАРНА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1531870050386446/?notif_t=group_comment
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
26/02/2017 - 1 Comments
09/10/2016 - 0 Comments
17/04/2018 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар