menu
неделя, 14 декември 2014 г.
КАРЕНЦА НА ФУРНА
ПРОДУКТИ:
СВИНСКО КАРЕ/БОН ФИЛЕ,ВРАТНИ ПЪРЖОЛИ/
КАШКАВАЛ
ДОМАТИ
ПОДПРАВКИ
МАЛКО ОЛИО
ПРИГОТВЯНЕ:
В тиган /или грил тиган/на котлона,с много малко олио запържваме нарязаното и осолено предварително каре на тънки ивици/1см/.Готови ги редим в тава с хартия.В/у всяко поръсваме с чер пипер.Слагаме по едно колелце домати,и посипваме с настърган кашкавал.Печем на 220 градуса докато се разтопи кашкавала.
В същия тиган където съм пържила карето съм направила гъбен сос!
заповядайте и в моята кулинарна група
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1540206862886098/?notif_t=group_comment
рецепта на главния готвач на хотел IBIS-ВИЕНА
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 14/05/2016 - 2 Comments
- 12/09/2014 - 6 Comments
- 19/12/2020 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар