menu
събота, 31 януари 2015 г.
РУЛО С МАСКАРПОНЕ И ПОРТОКАЛ
ПРОДУКТИ ЗА ПАНДИШПАНА:
4 ЯЙЦА
100 ГР.ЗАХАР
2 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВА ЗАХАР
КОРАТА НА 1/2 ЛИМОН
100 ГР.БРАШНО
1/2 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР
ПРОДУКТИ ЗА КРЕМА:
500 ГР.МАСКАРПОНЕ
250 ГР.КРЕМА СИРЕНЕ/НАТУРАЛНО/
4 С.Л.ПУДРА ЗАХАР
2 ПОРТОКАЛА
ПРИГОТВЯНЕ НА ПАНДИШПАНА:
РАЗБИЙТЕ 4 ЯЙЦА СЪС 100 ГР.ЗАХАР НА ПУХКАВ КРЕМ.ДОБАВЕТЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР,КОРАТА НА ПОЛОВИН ЛИМОН И СМЕСЕНОТО БРАШНО С БАКПУЛВЕР.
ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ В ТАВАТА НА ФУРНАТА С ХАРТИЯ.
ПЕЧЕТЕ НА 180 ГРАДУСА ОКОЛО 12 МИН.
ПРИГОТВЯНЕ НА КРЕМА:
РАЗБИЙТЕ МАСКАРПОНЕ С ПУДРА ЗАХАР.ДОБАВЕТЕ И КРЕМА СИРЕНЕТО.
КЪМ ПОЛУЧЕНИЯ КРЕМ ДОБАВЕТЕ И СИТНО НAРЯЗАНИ ПОРТОКАЛИ.РАЗБЪРКАЙТЕ С ШПАКЛА.
ГОТОВИЯ КРЕМ СЕ НАНАСЯ В/У БЛАТА И СЕ НАВИВА НА РУЛО.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1560732000833584/?notif_t=group_comment
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
21/04/2021 - 2 Comments
21/01/2015 - 1 Comments
21/09/2015 - 0 Comments
Ванче, страшна си. Рулото е супер лесно и много вкусно😘
ОтговорИзтриване