menu
!doctype>
събота, 21 март 2015 г.
БИСКВИТЕНА ТОРТА РАФАЕЛО В ЧАШИ
ПРОДУКТИ ЗА КРЕМА:
1 Л.ПРЯСНО МЛЯКО
120 ГР.ЗАХАР
120 ГР.БРАШНО
100 ГР.КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ
3 ВАНИЛИИ /ИЛИ 3 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВА ЗАХАР/
1 С.Л.МАСЛО /ПЪЛНА/
ШЕПА СТАФИДИ
ОЩЕ:
МАСЛЕНИ ШОКОЛАДОВИ БИСКВИТИ
ПРИГОТВЯНЕ:
СЛОЖЕТЕ 800 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО НА КОТЛОНА.ДОБАВЕТЕ ЗАХАР,ВАНИЛИЯ И КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ,СТАФИДИ.В ОСТАНАЛИТЕ 200 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО РАЗТВОРЕТЕ БРАШНОТО.СИПЕТЕ ГО НА ТЪНКА СТРУЙКА КЪМ ВРЯЩОТО МЛЯКО.ДОБАВЕТЕ МАСЛО И ВАРЕТЕ КРЕМА ДОКАТО СЕ СГЪСТИ.ОСТАВЕТЕ ЛЕКО ДА ИЗСТИНЕ.
В ЧАШКИ РЕДЕТЕ НАТРОШЕНИ БИСКВИТИ,КРЕМ,НАТРОШЕНИ БИСКВИТИ,КРЕМ.ПОРЪСЕТЕ С КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ И ДЕКОРИРАЙТЕ ПО ЖЕЛАНИЕ.
ИЛИ ПРОСТО СИ НАПРАВЕТЕ ТОРТИЧКА.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1581616922078425/?notif_t=group_comment
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Страхотна идея. Изглежда бързо и лесно за приготвяне. Благодаря за рецептата. Задължително ще я изпробвам :)
ОтговорИзтриванеZdravej,mnogo krasivo e taka,a kolko chashi izlizat?
ОтговорИзтриванеИзлизат около 6 чаши от по 200 гр.
Изтриване