menu
понеделник, 16 март 2015 г.
ПАНИРАНО ПИЛЕШКО МЕСО С КОРНФЛЕЙКС
ПРОДУКТИ ЗА ПАНИРОВКА:
ЗА ОКОЛО 1 КГ.ПИЛЕШКИ КРИЛЦА,БУТЧЕТА,БЯЛО МЕСО
150 ГР.БРАШНО
64 ГР.НАТУРАЛНО НИШЕСТЕ
1 ЯЙЦЕ
1/2 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР
200 МЛ.ВОДА
25 МЛ.ОЛИО
35 МЛ.ВОДА
ОЩЕ:
300 ГР.КОРНФЛЕЙКС
олио за пържене
ПРИГОТВЯНЕ:
ОСОЛЕТЕ ПИЛЕШКО МЕСО НА ВКУС И ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК ЗА 1 ЧАС.
В СЪД СЛОЖЕТЕ 150 ГР.БРАШНО,65 ГР.НИШЕСТЕ,1 ЯЙЦЕ,1/2 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР,200 МЛ.ВОДА.РАЗБЪРКАЙТЕ ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ГЛАДКА КАША.ДОБАВЕТЕ И ОСТАНАЛАТА ВОДА /35 МЛ./ И ОЛИО /25 МЛ./.ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИТЕ МАЛКО ПО-ГЪСТА СМЕС ОТ ПАЛАЧИНКОВА.
В ПО-ШИРОК СЪД СЛОЖЕТЕ КОРНФЛЕЙКС И ЛЕКО С ЮМРУК НАТРОШЕТЕ.
ПЪРЖЕТЕ В ОЛИО НА БАВЕН ОГЪН,КАТО ПЪРВО ТОПИТЕ В ПАНИРОВКА И ОВАЛВАТЕ В КОРНФЛЕЙКС.ГОТОВОТО ПИЛЕШКО МЕСО ВАДЕТЕ В/У КУХНЕНСКА ХАРТИЯ.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
11/05/2015 - 0 Comments
18/02/2016 - 0 Comments
15/02/2018 - 1 Comments
Много обичам пилешкото така приготвено.У дома доста често си правим хапки със сусам или с корфлейкс и задължително има чеснов сос , в който да си топим месата.Тук ми показвате един малко по различен вид на приготвяне и още тези дни ще се опитам да го приготвя така и дано ми се получи.Пълнената чушка е чудесна, направо човек да му е жал да я хапне и да развали красивия вид.
ОтговорИзтриванеМного сполучлива рецепта, станаха страхотни, получиха ми се точно, както съм ги хапвала на заведение и най-важното, не се изискват скъпи продукти, напротив рецептата се изпълнява с наличните на всяка домакиня. Поздравления за хубавия пост.
ОтговорИзтриванеА може ли рецепта за чеснов сос. Благодаря.
ОтговорИзтриване