menu

сряда, 18 март 2015 г.

ПИЛЕШКИ ПРЪЧИЦИ

 







ПРОДУКТИ:

500 ГР.БЯЛО ПИЛЕШКО МЕСО
200 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
3-4 С.Л.ОЛИО
2 С.Л.КЕТЧУП
ВЕГЕТА
ЧЕР ПИПЕР
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН
1 Ч.Л.ЧЕРВЕН ПИПЕР
СОЛ НА ВКУС
СУХ МАГДАНОЗ
И ДР

ПРИГОТВЯНЕ:

ПИЛЕШКО МЕСО НАРЕЖЕТЕ НА ТЪНКИ ЛЕНТИ И ГО НАТОПЕТЕ В ПРЯСНО МЛЯКО.ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК ЗА 2 -3 ЧАСА.
НАПРАВЕТЕ СИ МАРИНАТА ОТ ОЛИО
,КЕТЧУП,ВЕГЕТА,ЧЕР ПИПЕР,ПАСИРАН ЧЕСЪН,ЧЕРВЕН ПИПЕР,МАГДАНОЗ.
ИЗЦЕДЕТЕ МЕСОТО ОТ ПРЯСНОТО МЛЯКО И ГО ОБЪРКАЙТЕ В МАРИНАТА.ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК ЗА 2-3 ЧАСА /МОЖЕ И ЦЯЛА НОЩ/.
ПЪРЖЕТЕ БЕЗ МАЗНИНА НА БАВЕН ОГЪН ИЛИ ГРИЛ ТИГАН.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1580345882205529/?notif_t=group_comment_reply







2 коментара:

  1. Здравейте, изглежда апетитно. Каква е гарнитурата към тях?

    ОтговорИзтриване

Банички

  • Памук погача за начинаещи домакини14/03/2019 - 2 Comments
  •  Бомба с карфиол18/04/2016 - 0 Comments
  • Картофи със сметана и колбас 03/05/2020 - 0 Comments