menu
сряда, 18 март 2015 г.
ПИЛЕШКИ ПРЪЧИЦИ
ПРОДУКТИ:
500 ГР.БЯЛО ПИЛЕШКО МЕСО
200 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
3-4 С.Л.ОЛИО
2 С.Л.КЕТЧУП
ВЕГЕТА
ЧЕР ПИПЕР
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН
1 Ч.Л.ЧЕРВЕН ПИПЕР
СОЛ НА ВКУС
СУХ МАГДАНОЗ
И ДР
ПРИГОТВЯНЕ:
ПИЛЕШКО МЕСО НАРЕЖЕТЕ НА ТЪНКИ ЛЕНТИ И ГО НАТОПЕТЕ В ПРЯСНО МЛЯКО.ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК ЗА 2 -3 ЧАСА.
НАПРАВЕТЕ СИ МАРИНАТА ОТ ОЛИО
,КЕТЧУП,ВЕГЕТА,ЧЕР ПИПЕР,ПАСИРАН ЧЕСЪН,ЧЕРВЕН ПИПЕР,МАГДАНОЗ.
ИЗЦЕДЕТЕ МЕСОТО ОТ ПРЯСНОТО МЛЯКО И ГО ОБЪРКАЙТЕ В МАРИНАТА.ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК ЗА 2-3 ЧАСА /МОЖЕ И ЦЯЛА НОЩ/.
ПЪРЖЕТЕ БЕЗ МАЗНИНА НА БАВЕН ОГЪН ИЛИ ГРИЛ ТИГАН.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1580345882205529/?notif_t=group_comment_reply
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
14/03/2019 - 2 Comments
18/04/2016 - 0 Comments
03/05/2020 - 0 Comments
Здравейте, изглежда апетитно. Каква е гарнитурата към тях?
ОтговорИзтриванеСервирала съм ги, с картофи в гъбен сос. Поздрав.
Изтриване