menu
четвъртък, 30 април 2015 г.
КЮФТЕТА С РИБА И БРОКОЛИ
ПРОДУКТИ:
1 МАЛКА ГЛАВА ЛУК
170 ГР.РИБА ТОН ОТ КОНСЕРВА В СОБСТВЕН СОС
250 ГР.БРОКОЛИ
1/2 СОК ОТ ЛИМОН
2 ЯЙЦА
1/2 Ч.Л.СОЛ
1/2 Ч.Л.ЧЕР ПИПЕР
КОПЪР НА ВКУС
250 ГР.КАШКАВАЛ
250 ГР.ГАЛЕТА
ПРИГОТВЯНЕ:
НАРЕЖЕТЕ ГЛАВА ЛУК.С МАЛКО ОЛИО ГО ЗАПЪРЖЕТЕ КОЛКОТО ДА ОМЕКНЕ.
СВАРЕТЕ ЦВЕТОВЕТЕ НА БРОКОЛИТО.
ИЗЦЕДЕТЕ РИБАТА ТОН ОТ СОСА.
В СЪД СМЕСЕТЕ СИТНО НАРЯЗАНА РИБА ТОН,ХЛАДЕН ИЗПЪРЖЕН ЛУК,НА СИТНО НАРЯЗАНО БРОКОЛИ,ЛЕКО РАЗБИТИ ЯЙЦА,СОЛ,ЧЕР ПИПЕР,КОПЪР,НАСТЪРГАН НА ЕДРО КАШКАВАЛ И ГАЛЕТА.РАЗБЪРКАЙТЕ ВСИЧКИ СЪСТАВКИ.
ОФОРМЯТЕ КЮФТЕТА И ГИ РЕДЕТЕ В ТАВА С ХАРТИЯ.
ПЕЧЕТЕ НА 180 ГРАДУСА.СЛЕД 10 МИН.ОБЪРНЕТЕ КЮФТЕТАТА И ПЕЧЕТЕ ОЩЕ 10 МИН.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1597419517164832/?notif_t=group_activity
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
07/01/2017 - 0 Comments
19/09/2024 - 0 Comments
01/04/2016 - 18 Comments
Здравейте, може ли да се използва филе от сьомга вместо консерва?
ОтговорИзтриванеПриготвяла съм ги вече няколко пъти, мога да кажа че са много вкусни и сполучливи. Благодаря
ОтговорИзтриване