menu
понеделник, 1 юни 2015 г.
ПАНИРАНО ПИЛЕШКО МЕСО СЪС СУСАМ
+
ПРОДУКТИ:
500 ГР.ПИЛЕШКО БЯЛО МЕСО
4 С.Л.СОЕВ СОС
СОКА НА ПОЛОВИН ЛИМОН
ПОДПРАВКА ЗА ПИЛЕШКО ИЛИ ВЕГЕТА
ЗА ПАНИРАНЕ:
1 ЯЙЦЕ
50 ГР.БРАШНО
50 ГР.ГАЛЕТА
100 ГР.СУСАМ
ОЩЕ:
ОЛИО ЗА ПЪРЖЕНЕ
ПРИГОТВЯНЕ:
НАРЕЖЕТЕ ПИЛЕШКО БЯЛО МЕСО НА ТЪНКИ ДЪЛГИ ЛЕНТИ.ОВКУСЕТЕ ГИ СЪС СОЕВ СОС,ЛИМОНОВ СОК И ВЕГЕТА.ОСТАВЕТЕ ГО ЗА 30 МИН.В ХЛАДИЛНИК.
ВСЯКО ПАРЧЕ ПИЛЕШКО ТОПЕТЕ ПЪРВО ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ В БРАШНО.СЛЕД ТОВА В РАЗБИТО ЯЙЦЕ С МАЛКО СОЛ И НАКРАЯ В СМЕСЕНИ ГАЛЕТА СЪС СУСАМ.ПЪРЖЕТЕ НА СЛАБ ОГЪН.ВАДЕТЕ ПАНИРАНОТО ПИЛЕШКО МЕСО В/У КУХНЕНСКА САЛФЕТКА.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
ПРОДУКТИ:
500 ГР.ПИЛЕШКО БЯЛО МЕСО
4 С.Л.СОЕВ СОС
СОКА НА ПОЛОВИН ЛИМОН
ПОДПРАВКА ЗА ПИЛЕШКО ИЛИ ВЕГЕТА
ЗА ПАНИРАНЕ:
1 ЯЙЦЕ
50 ГР.БРАШНО
50 ГР.ГАЛЕТА
100 ГР.СУСАМ
ОЩЕ:
ОЛИО ЗА ПЪРЖЕНЕ
ПРИГОТВЯНЕ:
НАРЕЖЕТЕ ПИЛЕШКО БЯЛО МЕСО НА ТЪНКИ ДЪЛГИ ЛЕНТИ.ОВКУСЕТЕ ГИ СЪС СОЕВ СОС,ЛИМОНОВ СОК И ВЕГЕТА.ОСТАВЕТЕ ГО ЗА 30 МИН.В ХЛАДИЛНИК.
ВСЯКО ПАРЧЕ ПИЛЕШКО ТОПЕТЕ ПЪРВО ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ В БРАШНО.СЛЕД ТОВА В РАЗБИТО ЯЙЦЕ С МАЛКО СОЛ И НАКРАЯ В СМЕСЕНИ ГАЛЕТА СЪС СУСАМ.ПЪРЖЕТЕ НА СЛАБ ОГЪН.ВАДЕТЕ ПАНИРАНОТО ПИЛЕШКО МЕСО В/У КУХНЕНСКА САЛФЕТКА.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 02/05/2016 - 7 Comments
- 12/09/2015 - 1 Comments
- 24/11/2017 - 11 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар