menu

вторник, 23 юни 2015 г.

Бисквитена торта




ПРОДУКТИ:

600 МЛ.ВОДА
2 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВ ПУДИНГ /ВСЯКО 37 ГР./
6 С.Л.ЗАХАР
250 ГР.МАСЛО
150 ГР.СИТНО НАРЯЗАНИ ОРЕХИ /ЛЕШНИЦИ,БАДЕМИ/
200 ГР.СИТНО НАРЯЗАНИ ШОКО БАНАНЧЕТА /ИЛИ ЖЕЛЕ БОНБОНИ/
100 ГР. ШОКОЛАД ЗА ГОТВЕНЕ
500 ГР.БИСКВИТИ

ЗА ГЛАЗУРА:

200 ГР.ШОКОЛАД ЗА ГОТВЕНЕ
2 С.Л.ОЛИО

ПРИГОТВЯНЕ:

СВАРЕТЕ ПУДИНГ С ВОДА И ЗАХАР ПО СТАНДАРТНИЯ НАЧИН.ДРЪПНЕТЕ КРЕМА ОТ КОТЛОНА И ВЕДНАГА ДОБАВЕТЕ МАСЛО.БЪРКАЙТЕ ДА СЕ РАЗТОПИ.ВЕДНАГА ДОБАВЕТЕ И СИТНО НАРЯЗАН  ШОКОЛАД,НАРЯЗАНИ ШОКО БАНАНЧЕТА,ОРЕХИ НА СИТНО И НАТРОШЕНИ БИСКВИТИ НА ЕДРО.РАЗБЪРКАЙТЕ И ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ В СЪД 24 СМ.ОБЛОЖЕН СЪС СТРЕЧ ФОЛИО.АЗ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛА КУПА ЗА САЛАТА.ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК НЯКОЛКО ЧАСА ДА СЕ СТЕГНЕ.ИЗВАДЕТЕ ТОРТАТА В/У ПОДНОС И ЗАЛЕЙТЕ С ГЛАЗУРА ОТ РАЗТОПЕН ШОКОЛАД.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/






















Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице