menu
!doctype>
вторник, 23 юни 2015 г.
Бисквитена торта
ПРОДУКТИ:
600 МЛ.ВОДА
2 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВ ПУДИНГ /ВСЯКО 37 ГР./
6 С.Л.ЗАХАР
250 ГР.МАСЛО
150 ГР.СИТНО НАРЯЗАНИ ОРЕХИ /ЛЕШНИЦИ,БАДЕМИ/
200 ГР.СИТНО НАРЯЗАНИ ШОКО БАНАНЧЕТА /ИЛИ ЖЕЛЕ БОНБОНИ/
100 ГР. ШОКОЛАД ЗА ГОТВЕНЕ
500 ГР.БИСКВИТИ
ЗА ГЛАЗУРА:
200 ГР.ШОКОЛАД ЗА ГОТВЕНЕ
2 С.Л.ОЛИО
ПРИГОТВЯНЕ:
СВАРЕТЕ ПУДИНГ С ВОДА И ЗАХАР ПО СТАНДАРТНИЯ НАЧИН.ДРЪПНЕТЕ КРЕМА ОТ КОТЛОНА И ВЕДНАГА ДОБАВЕТЕ МАСЛО.БЪРКАЙТЕ ДА СЕ РАЗТОПИ.ВЕДНАГА ДОБАВЕТЕ И СИТНО НАРЯЗАН ШОКОЛАД,НАРЯЗАНИ ШОКО БАНАНЧЕТА,ОРЕХИ НА СИТНО И НАТРОШЕНИ БИСКВИТИ НА ЕДРО.РАЗБЪРКАЙТЕ И ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ В СЪД 24 СМ.ОБЛОЖЕН СЪС СТРЕЧ ФОЛИО.АЗ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛА КУПА ЗА САЛАТА.ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК НЯКОЛКО ЧАСА ДА СЕ СТЕГНЕ.ИЗВАДЕТЕ ТОРТАТА В/У ПОДНОС И ЗАЛЕЙТЕ С ГЛАЗУРА ОТ РАЗТОПЕН ШОКОЛАД.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар