menu
вторник, 15 септември 2015 г.
СЛАДКИШ С КРЕМ ВАНИЛИЯ
ПРОДУКТИ ЗА БЛАТА:
4 ЯЙЦА
15 С.Л.ЗАХАР
15 С.Л.ОЛИО /120 МЛ./
15 С.Л.ПРЯСНО МЛЯКО /100 МЛ./
15 С.Л.БРАШНО /250 ГР./
1 БАКПУЛВЕР /15 ГР.ПАКЕТЧЕ/
2 ПАКЕТЧЕТА ВАНИЛОВА ЗАХАР /ВСЯКО 8 ГР./
ЗА КРЕМ ВАНИЛИЯ:
700 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
2 ПАКЕТЧЕТА ПУДИНГ ВАНИЛИЯ /ВСЯКО 37 ГР./
1 ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР /8 ГР./
6 С.Л.ЗАХАР /ИЛИ НА ВКУС/
ОЩЕ:
ЗАХАР ЗА ПОРЪСВАНЕ
ПРИГОТВЯНЕ:
ВКЛЮЧЕТЕ ФУРНАТА НА 200 ГРАДУСА.
РАЗБИЙТЕ ЯЙЦА СЪС ЗАХАР И ВАНИЛОВА ЗАХАР ДО ПОБЕЛЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА ПУХКАВ КРЕМ.ДОБАВЕТЕ ПРЯСНО МЛЯКО,ОЛИО,КАТО СЛЕД ВСЯКО ДОБАВЯНЕ РАЗБЪРКВАТЕ.ПОСТЕПЕННО И ПО-МАЛКО ДОБАВЕТЕ И БРАШНОТО СМЕСЕНО С БАКПУЛВЕР.ПОЛОВИНАТА СМЕС СИПВАТЕ В СЪД 28-18 СМ.НАМАЗАН С ОЛИО.ПЕЧЕТЕ 7-8 МИНУТИ ИЛИ ДОКАТО БЛАТА ХВАНЕ КОРИЧКА.ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДОКАТО СЕ ПЕЧЕ БЛАТА СВАРЕТЕ ПУДИНГ ПО СТАНДАРТНИЯ НАЧИН.
ИЗВАДЕТЕ ЛЕКО ИЗПЕЧЕНИЯ БЛАТ ОТ ФУРНАТА СИПЕТЕ ВРЯЩИЯ КРЕМ В/У НЕГО.ЛЕКО ГО РАЗМАЖЕТЕ ПО БЛАТА И В/У НЕГО СИПЕТЕ ОСТАНАЛАТА СМЕС ЗА БЛАТ.ВЪРНЕТЕ ВЪВ ФУРНАТА И НАМАЛЕТЕ ФУРНАТА НА 180 ГРАДУСА.ПЕЧЕТЕ ДО ГОТОВНОСТ.ИЗВАДЕТЕ СЛАДКИША И ВЕДНАГА ГО ПОРЪСЕТЕ СЪС ЗАХАР.ОСТАВЕТЕ ДА СЕ ОХЛАДИ.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 09/03/2016 - 4 Comments
- 09/12/2014 - 2 Comments
- 23/06/2015 - 0 Comments
Направихме го с дъщеря ми.
ОтговорИзтриванеМного вкусен и пухкав.
Благодарим за рецептата
Много приятен сладкиш. Страхотна рецепта. Благодаря
ОтговорИзтриване