menu
сряда, 9 септември 2015 г.
ШВЕДСКИ КЮФТЕНЦА
ПРОДУКТИ:
400 ГР.СИТНО СМЛЯНА КАЙМА
200 МЛ.ВОДА
5 С.Л.ГАЛЕТА /ПЪЛНИ С ВРЪХ/
1 Ч.Л.ЧЕРВЕН ПИПЕР /РАВНА/
1 Ч.Л.СОЛ
ЧЕР ПИПЕР
ЧЕСЪН НА ПРАХ
1 ЯЙЦЕ
ОЩЕ:
2 С.Л.МАСЛО ЗА ПЪРЖЕНЕ /КОЛКОТО ЗАХВАНЕТЕ ПРИ ВСЯКО ВЗЕМАНЕ ОТ МАСЛОТО/
1 С.Л.БРАШНО /ЗА СОСА/
350 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО /ЗА СОСА/
ПРИГОТВЯНЕ:
ВЪВ ВОДА СЛОЖЕТЕ ГАЛЕТА,СОЛ,ЧЕРВЕН ПИПЕР,ЧЕР ПИПЕР,ЧЕСЪН НА ПРАХ И ДРУГИ ПОДПРАВКИ ПО ВАШ ВКУС.ОСТАВЕТЕ СМЕСТА ЗА 10 МИН.ДА НАБЪБНЕ.
В КАЙМАТА ДОБАВЕТЕ ЯЙЦЕ И НАБЪБНАЛАТА СМЕС.ОБЪРКАЙТЕ.
ОТ ПОЛУЧЕНАТА СМЕС ПРАВЕТЕ МАЛКИ ТОПЧЕТА И ПЪРЖЕТЕ В МАСЛО.ИЗПЪРЖЕНИТЕ КЮФТЕНЦА ВАДЕТЕ НА КУХНЕНСКА ХАРТИЯ.В МАСЛОТО В КОЕТО СТЕ ПЪРЖИЛИ ДОБАВЕТЕ 1 С.Л.БРАШНО И РАЗБЪРКАЙТЕ.ДОБАВЕТЕ И ПОСТЕПЕННО ПРЯСНО МЛЯКО ДО ПОЛУЧАВЕНЕ НА ЖЕЛАНАТА ОТ ВАС ГЪСТОТА ЗА СОС.ВАРЕТЕ СОСА ОКОЛО 5 МИН.
СЕРВИРАЙТЕ С КАРТОФЕНО ПЮРЕ.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 21/03/2015 - 3 Comments
- 03/02/2016 - 4 Comments
- 13/11/2017 - 6 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар