menu
четвъртък, 3 септември 2015 г.
ПУКАНИ ЧУШЛЕТА
ПРОДУКТИ:
4-5 КГ.ЛЮТИ ЧУШЛЕТА
750 ГР.ЗАХАР
250 ГР.СОЛ /ИЛИ НА ВКУС/
100 МЛ.ОЛИО
МНОГО МАГДАНОЗ
1,900 Л.ВИНЕН ОЦЕТ
3,800 Л.ВОДА
3-4 ГЛАВИ ЧЕСЪН
ОЩЕ:
БУРКАНИ
ПРИГОТВЯНЕ:
НАПРАВЕТЕ МАРИНАТА ОТ СОЛ,ЗАХАР,ОЦЕТ,СИТНО НАРЯЗАН МАГДАНОЗ,СИТНО НАРЯЗАН ЧЕСЪН,ВОДА.РАЗБЪРКАЙТЕ И ТОГАВА ДОБАВЕТЕ ОЛИО.КЪМ ПОЛУЧЕНАТА МАРИНАТА ДОБАВЕТЕ ТОКУ-ЩО ПУКАНИ ЧУШЛЕТА.АЗ ГИ ПУКАМ НА ГРИЛ ТИГАНА.СТАВА БЪРЗО И МНОГО ЛЕСНО.ОЩЕ ТОПЛИ РЕДИТЕ В БУРКАНИ И ЗАЛИВАТЕ С МАРИНАТАТА.ЗАТВОРЕНИТЕ БУРКАНИ ОВИЙТЕ В ОДЕЯЛО И ГИ ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНАТ ТАКА.СЪХРАНЯВАЙТЕ НА ТЪМНО И ХЛАДНО МЯСТО.
Или просто хапвайте веднага.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
07/09/2024 - 0 Comments
14/05/2016 - 5 Comments
26/09/2015 - 0 Comments
Ванче тази марината вари ли се или само се забърква ?
ОтговорИзтриване