menu
вторник, 15 декември 2015 г.
СОЛЕНА ТОРТА "РУСКА САЛАТА"
СОЛЕНА ТОРТА ЗА ПОВОД И БЕЗ ПОВОД!
ПРОДУКТИ:
КАРТОФИ /СВАРЕНИ ОТ ПРЕДНИЯ ДЕН/
ШПЕКОВ САЛАМ ИЛИ ДРУГ КОЛБАС
КИСЕЛИ МОРКОВИ
КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ
ЦАРЕВИЦА
ГРАХ
СОЛ
ЧЕР ПИПЕР
МАЙОНЕЗА
ЗА ПОДЛОЖКА НА ТОРТАТА:
150 ГР.СОЛЕНИ БИСКВИТИ /КРЕКЕРИ,СОЛЕТИ И ДР./
100 ГР.МАСЛО
ЗА НАМАЗВАНЕ НА ТОРТАТА ОТ ВЪН:
100 ГР.МАЙОНЕЗА+1 С.Л.КЕТЧУП
ЗА ДЕКОРАЦИЯ:
ВАРЕНИ ЯЙЦА СВАРЕНИ ОТ ПРЕДНИЯ ДЕН/
ЧУШКИ
МАСЛИНИ
МАГДАНОЗ
И ДР.
ЯЙЦАТА ЗА ДЕКОРАЦИЯ И КАРТОФИТЕ ЗА САЛАТАТА СЕ СВАРЯВАТ ОТ ПРЕДНИЯ ДЕН.
НАПРАВЕТЕ РУСКАТА САЛАТА ПО СТАНАДАРТНИЯ НАЧИН.
ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ НАРЯЗВАТ НА СИТНО.ДОБАВЯ СОЛ,ЧЕР ПИПЕР,МАЙОНЕЗА И СЕ ОБЪРКВА.
НАТРОШЕТЕ СОЛЕНИ БИСКВИТИ НА СИТНО И ДОБАВЕТЕ МЕКО МАСЛО.СЪЕДИНЕТЕ ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕДНОРОДНА СЕМЕС.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ ВЪВ ФОРМА ЗА ТОРТА С ПАДАЩИ СТЕНИ И Я РАЗПРЕДЕЛЕТЕ ПО ДЪНОТО КАТО ПРИТИСКАТЕ С ДЛАН.ОТ ГОРЕ СИПЕТЕ РУСКАТА САЛАТА,КАТО ХУБАВО Я ПРИТИСКАТЕ И НЕЯ ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПАДА ПРИ РЯЗАНЕТО НА ГОТОВАТА ТОРТА.
ОСТАВЕТЕ ПОНЕ 3-4 ЧАСА В ХЛАДИЛНИК ПОКРИТА СЪС СТРЕЧ ФОЛИО,ИЛИ НА-ДОБРЕ ПРЕЗ НОЩА.НА ДРУГИЯ ДЕН МАХНЕТЕ РИНГА НА ТОРТАТА И Я НАМАЖЕТЕ СЪС СМЕС ОТ МАЙОНЕЗА И КЕТЧУП.ДЕКОРИРАЙТЕ ПО ВАШ ВКУС.
ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
30/05/2022 - 1 Comments
15/06/2017 - 1 Comments
16/03/2015 - 2 Comments
Мило момиче,
ОтговорИзтриванекогато гюедам твоите творения от възхищение не мога дс коментирам,защото не намирам
най големите думи.
Желая здраве на теб и семейството ти.
Весели празници!
Много Ви благодаря.
Изтриване