menu
понеделник, 11 януари 2016 г.
ГЪБЕНА СУПА
ПРОДУКТИ:
ВОДА
СОКА НА ПОЛОВИН ЛИМОН
500 ГР.ПРЕСНИ ГЪБИ
100 МЛ.ОЛИО
800 МЛ.ВОДА
1 ПИЛЕШКИ БУЛЬОН
200 ГР.ПРЯСНО МЛЯКО
2 С.Л.БРАШНО /С ВРЪХ/
ВЕГЕТА
СОЛ
ЧЕРЕН ПИПЕР
ДЕВИСИЛ
1 Ч.Л.СУХ ЧЕСЪН ИЛИ 2 СКИЛИДКИ ПАСИРАН ЧЕСЪН /задължително/
СЕРВИРАЙТЕ С РЕЗЕНЧЕТА ЛИМОН ИЛИ ОЦЕТ
МАГДАНОЗ ЗА ПОРЪСВАНЕ
ЕДРО СМЛЯН ЧЕРВЕН ПИПЕР
И ТОПЛО ХЛЕБЧЕ!
ПРИГОТВЯНЕ:
ДОБРЕ ИЗМИТИ ГЪБИ,НАРЯЗВАТЕ НА КОЛЕЛЦА.НАПРАВЕТЕ СМЕС ОТ ВОДА/колкото да покрие гъбите/ И ЛИМОНОВ СОК.ЗАЛЕЙТЕ ГЪБИТЕ И ГИ ОСТАВЕТЕ 20 МИН.ИЗЦЕДЕТЕ.
СЛОЖЕТЕ НА КОТЛОНА 800 МЛ.ВОДА С 1 КУБЧЕ ПИЛЕШКИ БУЛЬОН ДА ЗАВРИ.
В ДРУГА ТЕНДЖЕРА НА КОТЛОНА СЛОЖЕТЕ ОЛИО.КАТО СЕ ЗАГРЕЕ ДОБАВЕТЕ ГЪБИ.ЩОМ СИ ПУСНАТ ВОДАТА КЪМ ТЯХ ДОБАВЕТЕ БРАШНОТО,РАЗБЪРКАЙТЕ И ВАРЕТЕ 1 МИН.СИПЕТЕ СТУДЕНО МЛЯКО ОТ ХЛАДИЛНИКА И РАЗБЪРКАЙТЕ.ДОБАВЕТЕ И ВРЯЩИЯ БУЛЬОН.НАМАЛЕТЕ КОТЛОНА И ОСТАВЕТЕ СУПАТА ДА КЪКРИ 15 МИН,КАТО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ РАЗБЪРКВАТЕ.ПРОБВАЙТЕ НА ВКУС.ДОБАВЕТЕ ВЕГЕТА,ЧЕР ПИПЕР,ЧЕСЪН И ДРУГИ ПОДПРАВКИ ПО ВАШ ВКУС.МАХНЕТЕ ОТ КОТЛОНА И СЕРВИРАЙТЕ СЪС СИТНО НАРЯЗАН МАГДАНОЗ.
ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖИТЕ С МЕН
djordjevic.vanya@gmail.com
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 05/08/2019 - 2 Comments
- 22/01/2017 - 1 Comments
- 25/09/2015 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар