menu
неделя, 6 март 2016 г.
Бухти с фанта.
Продукти:
2 яйца
100 гр.кисело мляко
1 бакпулвер
100 мл.фанта
1/2 ч.л.сол
1 ч.л.захар
450 гр.брашно
олио за пържене
Приготвяне:
В съд добавете яйца,кисело мляко,и бакпулвер. Разбъркайте и добавете захар,сол,фанта и брашно. Замесете меко тесто. Оставете го 15 мин. да си почине. Разточвате тънка кора 0,5 см. Пържете в олио на средна температура.
Бухтите могат да се хапват със сладко и солено. Може да добавите ванилова захар или лимонова кора.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Авторска рецепта.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 08/10/2014 - 1 Comments
- 23/09/2020 - 5 Comments
- 19/12/2020 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар