menu

петък, 1 април 2016 г.

777 рецепти от близо и далеч.


Мили приятели и любими фенове, днес е Ден на шегата, но ние не се шегуваме с Вас. Точно днес решихме да Ви представим нашата книга - съвместен проект, който осъществихме с много труд и безсънни нощи. Направихме всичко възможно да бъде нещо по-различно от всичко представено до днес.Книгата е вече факт и ще може да и се насладите за Великденските празници. Може да я потърсите по книжните борси:"Хермес", "Хеликон" "Болит" - ЕТ"Виет", "Образование и наука" - Пловдив и София, както и да си я поръчате чрез всички книжарници в страната. Не ни остава нищо друго, освен да Ви кажем, че няма да съжалявате, ако я притежавате. Няма да Ви разочароваме, бъдете сигурни! Като наши приятели, ще Ви бъдем благодарни, ако ни пожелаете - УСПЕХ!

18 коментара:

 1. Много успехи Ви пожелавам, и дозина такива шедьоври да издадете.

  ОтговорИзтриване
 2. Скъпа Ваня , Уникална си! Имам и на хартиен носител всичко твое , не съм приготвяла много от твоите рецепти , но това което съм правила , е неповторимо вкусно ! С нетърпение записвам , а и ще опитам всяка твоя готварска вкусотия ! Благословена да си ! Нужна си на много хора ! Толкова много ценя и Иван Пейчев - Вие сте моите кумири в това нелесно занимание - готвенето !

  ОтговорИзтриване
 3. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ВИСОКИ ТИРАЖИ И ГОЛЯМ УСПЕХ!

  ОтговорИзтриване
 4. Даниела Данаилова2 април 2016 г. в 6:36 ч.

  Поздравления! Всичко, което съм правила по ваши рецепти е невероятно вкусно! Желая Ви много успехи!

  ОтговорИзтриване
 5. Поздравления! Много успехи желая! Всичко, което съм приготвила по ваши рецепти е невероятно вкусно!

  ОтговорИзтриване
 6. Поздравления!Желая Ви много успехи

  ОтговорИзтриване
 7. Благословено да е начинаниети ви! Всичко,което съм приготвяла по ваши рецепти е лесно и винаги с невероятен краен резултат.Непременно ще си я купя и ще я препоръчам на всички .Успех ви желая от сърце !Марияна Върбанова

  ОтговорИзтриване
 8. Ваня, радвам се, че на пазара ще излезе твоя книга, със страхотните ти рецепти!
  Знам колко много труд си вложила в това начинание и искренно ти се възхищавам.
  Поздравления и много успех ти желая и за в бъдеще,защото наистина го заслужаваш!
  Съвсем естественно, че ще си купя твоята книга, защото всички твои рецепти, които съм приготвяла досега са не само точни, но и ужасно вкусни!
  Между другото, когато излиза твоята книга на пазара ще пътувам за България и това ще е първото нещо, което ще си купя!
  Прегръдки и прекрасна събота ти желая!

  ОтговорИзтриване
 9. Проверих на 20 април ще е по книжарниците.

  ОтговорИзтриване
 10. Ваня, изключително се радвам за Вас! Осъществили сте мечтата си! Имам молба, възможно ли е да я пуснете в електронен вариант за българите, който се намират извън родината си.Бих искала и аз да я притежавам след по-малко от месец. Ще съм Ви благодарна, ако сте помисли и за този вариант!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря Танче. За момента няма да има електронен вариант на книгата, но ще ви дам линк от където ще може да си я поръчате и за извън пределите на страната.

   Изтриване
 11. Рецептите Ви са страхотни!Днес потърсих книгата ви в книжарниците в Русе,но уви нямаше я!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. На 100% книгата в понеделник 25 април ще бъде в борса "Болит" - ф-ма "Виет" и "Образование и наука" - София, а във вторник ще бъде в борса"Хеликон" и "Хермес" - Пловдив, както и в книжарниците на същите борси. Закъсняваме поради технически проблеми.

   Изтриване
 12. А в Бургаас книжарниците ще има ли ?

  ОтговорИзтриване
 13. Здравейте! Искам да закупя книгата "777 рецепти от близо и далеч", но не я намирам в нито една книжарница. За това въпросът ми е мога ли да закупя от Вас, ако имате останали бройки от книгата?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте. Тази книга не е налична повече от 2 години, и няма да се преиздава. Поздрав

   Изтриване

Zu-zu погачице