menu
събота, 3 септември 2016 г.
Brigadeiro - Бразилски шоколадови бонбони
Необходимите продукти и начинът на приготвяне ще намерите в електронната книга
"Сладка Коледа, с 25 подбрани рецепти"
Продукти:
400 гр. кондензирано мляко
3 с.л. какао
30 гр. масло
Още:
лешници
шоколадови пръчици
кокосови стърготини
и др.
Приготвяне:
В съд на котлона смесете кондензирано мляко, масло и какао. Варете на бавен огън с непрекъснато бъркане 10 мин.
Оставете сместа да се охлади. Оформете топчета и овалвайте в ядки по ваш избор.
По желание в средата на всеки бонбон, сложете печен и обелен лешник.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
26/10/2019 - 1 Comments
19/11/2014 - 1 Comments
04/04/2016 - 10 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар