menu
четвъртък, 21 февруари 2019 г.
" Тирамису " бонбони
Необходимите продукти и начинът на приготвяне ще намерите в електронната книга
"Сладка Коледа, с 25 подбрани рецепти"
Продукти:
250 гр. маскарпоне
80 гр. еспресо кафе
60 гр. пудра захар
160 гр. бишкоти
1 с.л. ром по желание
Още:
Какао за овалване
Приготвяне:
В купа смесете кафе, пудра захар и маскарпоне. Разбъркайте, само колкото да се съединят продуктите. Добавете смлени бишкоти. От получената смес, оформете топчета. Всяко овалвате в какао и редите върху поднос.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
18/02/2015 - 0 Comments
02/02/2019 - 0 Comments
11/05/2018 - 1 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар