menu
неделя, 20 декември 2020 г.
Постна майонеза
Продукти :
125 мл нахутена вода / използвала съм течността от консерва /
1 ч. л. горчица
1 с. л. прясно изцеден лимонов сок
1/2 ч. л. сол
400 мл олио
Приготвяне :
В буркан или подходящ висок, продълговат съд добавете нахутена вода / това е водата, в която е варен нахут,аа в моя случай от консерва/, сол, лимонов сок, горчица, олио. С пасатор издърпвате на горе постепенно, до получаване на пухкава майонеза.
Съхранявайте в хладилник.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
14/03/2015 - 1 Comments
07/08/2016 - 1 Comments
16/11/2017 - 2 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар