menu

сряда, 11 май 2022 г.

Домашни бонбони с орехи и бисквити



Продукти :

250 смлени бисквити 
200 г смлени орехи 
6 с.л. конфитюр от кайсии / пълни с връх /
1 пакетче ванилова захар 

Още :

100 г млечен шоколад 
100 г шоколад за готвене 
3 с.л. олио 

За декорация :

Смлени орехи 
Шоколадови пръчици 

Приготвяне :

В смлени бисквити добавете смлени орехи / Смлях ги в чопъра, но не съвсем. Има и по-едри парченца. /, ванилова захар и конфитюр. Разбъркайте с ръка, за да получите еднородна смес. Правете малки топчета, всяко 24 г. Разтопете шоколад и добавете в него олио. Всяко топче топвате в шоколада и редите върху дъска, застлана с хартия за печене. Сложете ги за кратко в хладилника или фризера. Останалият шоколад прехвърлете в чиста кесия и изрежете връхчето. Леко охладените бонбони, декорирайте с останалият шоколад, смлени орехи, шоколадови пръчици и др. Върнете за кратко в хладилника, или докато се стегне шоколада. 


Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня

Mожете да се свържете с мен и на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Vanya_Djordjevich_signature









Рецептата изпробваха :

Ели Драгоева



Няма коментари:

Публикуване на коментар