menu
сряда, 11 май 2022 г.
Домашни бонбони с орехи и бисквити
Продукти :
250 смлени бисквити
200 г смлени орехи
6 с.л. конфитюр от кайсии / пълни с връх /
1 пакетче ванилова захар
Още :
100 г млечен шоколад
100 г шоколад за готвене
3 с.л. олио
За декорация :
Смлени орехи
Шоколадови пръчици
Приготвяне :
В смлени бисквити добавете смлени орехи / Смлях ги в чопъра, но не съвсем. Има и по-едри парченца. /, ванилова захар и конфитюр. Разбъркайте с ръка, за да получите еднородна смес. Правете малки топчета, всяко 24 г. Разтопете шоколад и добавете в него олио. Всяко топче топвате в шоколада и редите върху дъска, застлана с хартия за печене. Сложете ги за кратко в хладилника или фризера. Останалият шоколад прехвърлете в чиста кесия и изрежете връхчето. Леко охладените бонбони, декорирайте с останалият шоколад, смлени орехи, шоколадови пръчици и др. Върнете за кратко в хладилника, или докато се стегне шоколада.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня
Mожете да се свържете с мен и на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Рецептата изпробваха :
Ели Драгоева
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
23/08/2014 - 2 Comments
23/05/2023 - 0 Comments
09/06/2020 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар