menu
!doctype>
вторник, 19 август 2014 г.
БИСКВИТЕНА ТОРТА!
За форма с диаметър 24см!
За блата:
400 гр.бисквити
100 гр.леко разтопено масло
За крема:
220 гр.извара или не солено крема сирене
115 гр.кисело мляко
135 гр.захар
500 гр.маскарпоне
120 гр.разбита течна сладкарска сметанa
Приготвяне:
Натрошават се на дребно 400 гр.бисквити и се смесват с разтопеното масло.
С миксер се разбива изварата /крема сирене/ със захарта.
Добавя се маскарпонето и предварително разбитата сметана!
Дъното на форма за торта /диам. 24см./ се посипва леко със захар и се реди ред от бисквитите с масло, ред крем. Продължаваме така, докато се получат три реда с бисквити и два слоя с крем.
Оставя се в хладилник да се стегне!
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1530602867179831/?notif_t=group_activity
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар