menu
четвъртък, 21 август 2014 г.
ШОКОЛАДОВИ БИСКВИТИ
Продукти:
230гр.меко масло
100 -150гр.пудра захар
50 гр.какао
1 суха мая /7гр/
250 гр. брашно
Декорация:
нутела
бял шоколад
Приготвяне:
С миксер се разбиват всички продукти. Формират се топчета с голимина на малък орех. Редят се в тава с хартия, на разстояние една от друга. В средата на всяка бисквита с пръст се прави вдлъбнатина.
Пече се на 180 градуса -15мин.
Пече се на 180 градуса -15мин.
Изстиналите бисквитки декорираме с нутела и бял шоколад.
ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
13/12/2015 - 1 Comments
21/03/2015 - 2 Comments
25/02/2016 - 0 Comments
А тази мая за какво се слага, мила Ваня ?
ОтговорИзтриванеЗа, пухкави бисвиткииии!
ИзтриванеНе е необходимо да втасва тестото, нали?
ОтговорИзтриване