menu
сряда, 27 август 2014 г.
ПЪЛНЕН КАРФИОЛ
Продукти:
1 глава карфиол
шунка
бекон или пушена сланина
кашкавал
майонеза
сирене
сол на вкус
Още:
2 с.л.олио
Приготвяне:
Една глава карфиол се сварява в подсолена вода, изважда се и се слага в тава с 2 с.л. олио.
Между розичките се пълни със сирене и пушена сланина. Намазва се с майонеза и се посипва с кашкавал. Запича се във фурна на 200 градуса до златисто.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1540242896215828/?comment_id=1540244406215677¬if_t=group_comment_reply
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1540242896215828/?comment_id=1540244406215677¬if_t=group_comment_reply
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
27/08/2015 - 8 Comments
19/11/2016 - 6 Comments
07/02/2016 - 0 Comments
:-)
ОтговорИзтриване