menu

сряда, 27 август 2014 г.

ПЪЛНЕН КАРФИОЛ





Продукти:

1 глава карфиол
шунка
бекон или пушена сланина
кашкавал
майонеза
сирене
сол на вкус

Още:

2 с.л.олио


Приготвяне:


Една глава карфиол се сварява в подсолена вода, изважда се и се слага в тава с 2 с.л. олио. 
Между розичките се пълни със сирене и пушена сланина. Намазва се с майонеза и се посипва с кашкавал. Запича се във фурна на 200 градуса до златисто.


Снимка на Vanya Djordjevic.






1 коментар:

Банички

  • ПАМУК БАНИЦАТА НА ЛЕЛЯ МИЛЯ27/08/2015 - 8 Comments
  • Мляко с ориз19/11/2016 - 6 Comments
  • Кифлички с локум и орехи.07/02/2016 - 0 Comments