menu

сряда, 27 август 2014 г.

ПЪЛНЕН КАРФИОЛ





Продукти:

1 глава карфиол
шунка
бекон или пушена сланина
кашкавал
майонеза
сирене
сол на вкус

Още:

2 с.л.олио


Приготвяне:


Една глава карфиол се сварява в подсолена вода, изважда се и се слага в тава с 2 с.л. олио. 
Между розичките се пълни със сирене и пушена сланина. Намазва се с майонеза и се посипва с кашкавал. Запича се във фурна на 200 градуса до златисто.


Снимка на Vanya Djordjevic.






1 коментар:

Банички

  • Симит погача на конци26/12/2019 - 3 Comments
  • Питки за хамбургери и сандвичи27/04/2016 - 1 Comments
  •  10/08/2016 - 0 Comments