menu
!doctype>
събота, 23 август 2014 г.
ПАТЛАДЖАН "PIZZETTE"
Продукти:
един голям патладжан
2 домата
2 скилидки чесън
2 бр. моцарела
кашкавал
олио
сол
вегета
магданоз
Приготвяне:
Парченцата на снимките са от цял голям патладжан, нарязан на колелца 1,5см.
Нареждат се в тавата на фурната и се поливат само с по-няколко капки олио, посоляват се.
Прави се смес от 2 домата /само месестата част / нарязани на ситно, 2 скилидки чесън на ситно, малко пресен магданоз на ситно, нарязана моцарела на малко кубчета.
На всяко парче се слага от сместа, поръсва се с малко кашкавал и се пече на 200 градуса!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Обожавам патладжана.
ОтговорИзтриванеЩом е запечен с някакъв вид сирене, става още по вкусен. Отново вкусно предложение!
Патладжана предварително посолява ли си,за да излезе горчилката?
ОтговорИзтриванеИ аз това питам–посолява ли се да излезе горчилката?
ОтговорИзтриванеПатладжана не се осолява предварително.
Изтриване