menu
събота, 6 септември 2014 г.
ПЪРЖЕН ПАНДИШПАН
продукти:
3 яйца
3с.л.брашно/с връх/
1с.л.захар/за сладък вариант/
още:
олио за пържене
приготвяне:
Разделете белтъци от жълтъци.Разбийте с миксера белтъците на сняг/ако желаете сладки със захар/.Добавете към пухкавия сняг жълтъците и брашното.Разбъркаите без миксер.Получената смес сипете в кесия или шприц.С лявата ръка изстиквате във врящо олио,а с дясната режете сместа с ножица.Пържете ги от двете страни.Изваждат се на кухненска хартия.Поръсва се с пудра захар и полива със сладко от ягоди.
Рецепта на Ива Ноли.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
11/12/2016 - 5 Comments
23/01/2016 - 1 Comments
22/04/2021 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар