menu
събота, 6 септември 2014 г.
ПЪРЖЕН ПАНДИШПАН
продукти:
3 яйца
3с.л.брашно/с връх/
1с.л.захар/за сладък вариант/
още:
олио за пържене
приготвяне:
Разделете белтъци от жълтъци.Разбийте с миксера белтъците на сняг/ако желаете сладки със захар/.Добавете към пухкавия сняг жълтъците и брашното.Разбъркаите без миксер.Получената смес сипете в кесия или шприц.С лявата ръка изстиквате във врящо олио,а с дясната режете сместа с ножица.Пържете ги от двете страни.Изваждат се на кухненска хартия.Поръсва се с пудра захар и полива със сладко от ягоди.
Рецепта на Ива Ноли.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
27/10/2019 - 3 Comments
02/03/2019 - 3 Comments
13/02/2015 - 3 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар