menu
неделя, 11 януари 2015 г.
СЪЛЗИЦИ
ПРОДУКТИ:
400 гр.бутер тесто
1 шепа кафява захар
ПРИГОТВЯНЕ:
На плота сипете половината от захарта.
Сложете тестото в/у нея,и леко с точилката минете в/у тестото,като с валяк/за да се залепи захарта за тестото/.
Посипете останалата захар в/у тестото,и пак с точилката минете в/у тестото да се залепи захарта и в/у тази страна на тестото.
Навива се от двете страни до средата.Като навивате не стягайте за да има място тестото да нараства при печене.
Полученото руло режете на ПАРЧЕТА 1 см.
Редете ги в тава с хартия,и печете на 190 градуса около 10 мин.или до карамелизиране на захарта.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 09/06/2020 - 0 Comments
- 06/11/2017 - 4 Comments
- 30/10/2016 - 3 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар