menu
!doctype>
събота, 14 март 2015 г.
СИРЕНЕ НА ФУРНА
ЗА ДВЕ ПОРЦИИ:
200 ГР.СИРЕНЕ
100 ГР.ПУШЕНА ШУНКА
100 ГР.КАШКАВАЛ
100 ГР.ГЪБИ ОТ КОНСЕРВА
БЕШАМЕЛ СОС
ПРОДУКТИ ЗА БЕШАМЕЛ СОС:
30 ГР.МАСЛО /1 С.Л.ПЪЛНА/
1 С.Л.БРАШНО /С ВРЪХ/
300 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
ВЕГЕТА И СОЛ НА ВКУС
ЧЕР ПИПЕР
ПРИГОТВЯНЕ НА БЕШАМЕЛ СОСА:
В СЪД НА КОТЛОНА РАЗТОПЕТЕ МАСЛО.В НЕГО ДОБАВЕТЕ БРАШНО И ГО ЗАПЪРЖЕТЕ ЗА МАЛКО.ДОБАВЕТЕ ПРЯСНО МЛЯКО,СОЛ,ЧЕР ПИПЕР И ВЕГЕТА НА ВКУС.ВАРЕТЕ ЗА ОКОЛО МИНУТА.
В СЪД НАМАЗАН С МАСЛО РЕДЕТЕ В СЛЕДВАЩИЯ РЕД:
1-НА ДЪНОТО НАРЕДЕТЕ ПОЛОВИНАТА ОТ СИРЕНЕТО НАРЯЗАНО НА ТЪНКИ ПЛОЧКИ.
2-НЯКОЛКО ЛЪЖИЦИ/3-4/ ОТ БЕШАМЕЛ СОСА.
3-ГЪБИ
4-ПУШЕНА ШУНКА НАРЯЗАНА НА ТЪНКО.
5-НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ.
6-СИРЕНЕ НАРЯЗАНО НА ПЛОЧКИ
7-НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ
ПЕЧЕМ НА 200 ГРАДУСА ДО РАЗТОПЯВАНЕ НА КАШКАВАЛА.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Ами,нали уж е ястие без месо,пък 100грама шунка?
ОтговорИзтриване