menu
четвъртък, 23 април 2015 г.
ПАНИРАНИ ТИКВИЧКИ С ПАРМЕЗАН
ПРОДУКТИ:
2 БР.СРЕДНИ ТИКВИЧКИ
3 ЯЙЦА
2 С.Л.ВОДА
100 ГР.БРАШНО
50 ГР.ГАЛЕТА
100 ГР.НАСТЪРГАН ПАРМЕЗАН
ОЩЕ:
СОЛ
ОЛИО
ПРИГОТВЯНЕ:
ИЗМИТИТЕ И ПОДСУШЕНИ ТИКВИЧКИ НАРЕЖЕТЕ НА ЖЕЛАНАТА ОТ ВАС ФОРМА И ГИ ПОСОЛЕТЕ НА ВКУС.
В СЪД РАЗБИЙТЕ ЯЙЦА С 2 С.Л.ВОДА.В ДРУГ СЪД СЛОЖЕТЕ БРАШНО.В ТРЕТИ СЪД СМЕСЕТЕ ГАЛЕТА С ПАРМЕЗАН.
ВСЯКА ТИКВИЧКА ПЪРВО ОВАЛВАТЕ В БРАШНО.СЛЕД ТОВА В ЯЙЦЕ И НАКРАЯ В СМЕСЕНИТЕ ГАЛЕТА С ПАРМЕЗАН.
ПЪРЖЕТЕ НА СРЕДНА ТЕМПЕРАТУРА В ПОВЕЧЕ ОЛИО.
СЕРВИРАЙТЕ С МЛЕЧЕН СОС С ЧЕСЪН.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
http://www.cookingchanneltv.com/recipes/fried-zucchini.html
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 07/02/2021 - 1 Comments
- 24/01/2021 - 0 Comments
- 24/04/2015 - 1 Comments
Невероятна сте! Благодаря Ви,че Ви има!
ОтговорИзтриване