menu
сряда, 10 юни 2015 г.
Шоколадово руло
продукти:
60 ГР.ШОКОЛАД ЗА ГОТВЕНЕ
50 ГР.МЕКО МАСЛО
150 ГР.КАФЯВА ЗАХАР
2 ЯЙЦА
1 С.Л.ЛИКЬОР
2 С.Л.ПРЯСНО МЛЯКО
150 ГР.БРАШНО
1 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР
ЗА КРЕМА:
250 МЛ.ПОДСЛАДЕНА СМЕТАНА
125 ГР.БЯЛ ШОКОЛАД
1 ВАНИЛОВА ЗАХАР
ПРИГОТВЯНЕ НА БЛАТА:
РАЗБИЙТЕ С МИКСЕР МЕКО МАСЛО И ЗАХАР.ДОБАВЕТЕ ЯЙЦА,РАЗТОПЕН ШОКОЛАД,ЛИКЬОР,ПРЯСНО МЛЯКО И СМЕСЕНО БРАШНО С БАКПУЛВЕР.СЛЕД ВСЯКО ДОБАВЯНЕ НА ПРОДУКТ РАЗБЪРКАЙТЕ.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ В ТАВА 36-25 СМ.,С ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ.ПЕЧЕТЕ 15 МИН.НА 180 ГРАДУСА.ГОТОВИЯ БЛАТ УВИЙТЕ ВЪВ ВЛАЖНА КЪРПА И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНЕ.
ПРИГОТВЯНЕ НА КРЕМА:
РАЗБИЙТЕ ПОДСЛАДЕНА СМЕТАНА С ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР,НО НЕ ТОЛКОВА ГЪСТО.ДОБАВЕТЕ НАСТЪРГАН БЯЛ ШОКОЛАД НА ЕДРО И РАЗБЪРКАЙТЕ.
ОХЛАДЕНИЯ БЛАТ НАМАЖЕТЕ С КРЕМА,КАТО ОСТАВЯТЕ ПО 1 СМ.ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ БЕЗ КРЕМ.ЗАВИЙТЕ НА РУЛО И ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК ДА СТЕГНЕ.
ДЕКОРАЦИЯ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/requests/?notif_t=group_r2j
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 07/03/2017 - 2 Comments
- 11/11/2016 - 1 Comments
- 27/06/2015 - 5 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар