menu
!doctype>
вторник, 9 юни 2015 г.
СЛАДОЛЕДЕНА ТОРТА С ЦЕЛУВКИ И КРОКАН
ПРОДУКТИ:
1.200 Л.ПОДСЛАДЕНА СЛАДКАРСКА СМЕТАНА
200 ГР.ЦЕЛУВКИ
300 ГР.МЛЕЧЕН ШОКОЛАД
300 ГР.КРОКАНТ
ПРИГОТВЯНЕ НА ЦЕЛУВКИ МОЖЕ И КУПЕНИ:
http://privanya.blogspot.co.at/2014/11/blog-post_16.html
ПРИГОТВЯНЕ НА КРОКАНТ СЪС СТАФИДИ ИЛИ ОРЕХИ,ЛЕШНИЦИ:
КАРАМЕЛИЗИРАЙТЕ 200 ГР.ЗАХАР.МАХНЕТЕ ОТ КОТЛОНА И ВЕДНАГА В НЕЯ ДОБАВЕТЕ 100 ГР.СТАФИДИ,СИТНО НАРЯЗАНИ ОРЕХИ ИЛИ ЛЕШНИЦИ.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС ИЗСИПЕТЕ В/У ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ НАМАЗАНА С ОЛИО.ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНЕ.СЛОЖЕТЕ В КЕСИЯ И НАТРОШЕТЕ С ЧУКЧЕТО ЗА ПЪРЖОЛИ.
ПРИГОТВЯНЕ НА ТОРТАТА:
РАЗБИЙТЕ СМЕТАНАТА,НО НЕ СЪВСЕМ.КЪМ НЕЯ ДОБАВЕТЕ НАТРОШЕНИ ЦЕЛУВКИ,НАСТЪРГАН ШОКОЛАД,НАТРОШЕН КРОКАНТ.РАЗБЪРКАЙТЕ И ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ ВЪВ ФОРМА ЗА ТОРТА 26 СМ.АКО ФОРМАТА ТЕЧЕ ОБЛОЖЕТЕ СЪС СТРЕЧ ФОЛИО.ОСТАВЕТЕ ВЪВ ФРИЗЕРА ДА СЕ СТЕГНЕ.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Тази и още други рецепти за целувки, можете да намерите и в елекронната книжка:
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар