menu
неделя, 16 ноември 2014 г.
ЦЕЛУВКИ
продукти:
4 белтъка
280 гр.захар/на белтък 70гр.захар/
4 щипки сол/на белтък щипка сол/
приготвяне:
Разбивате на пяна 4 белтъка със сол.Разбиването на белтъците продължава около 20 мин.На всеки 5 минути добавяте захар по-малко/70гр/.Добре разбитите белтъци сипвате в шприц и шприцовате в/у застлана тава с хартия за печене.Сушите на 100 градуса с вентилатор около 2 часа.Може да се СУШАТ и без вентилатор на 90 градуса.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В МОЯТА КУЛИНАРНА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 29/06/2022 - 2 Comments
- 16/09/2014 - 0 Comments
- 28/08/2015 - 5 Comments
Пудра захар или кристална?
ОтговорИзтриванеЗдравейте, използвайте кристална захар.
ИзтриванеБлагодаря!
ОтговорИзтриванеЗдравейте,какъв е накрайника с който сте ги правили?
ОтговорИзтриванеИзглеждат съвършено,злато!!!!
ОтговорИзтриванеПравя ги в момента! ;*
Поздрави:Надя /Русе