menu
неделя, 28 юни 2015 г.
Руло Павлова с ягоди
ПРОДУКТИ:
5 БЕЛТЪКА
250 ГР.ЗАХАР
100 ГР.ФИЛИРАНИ БАДЕМИ
2 С.Л.ОЛИО
50 ГР.ПУДРА ЗАХАР
ЗА КРЕМ:
300 МЛ.ПОДСЛАДЕНА СЛАДКАРСКА СМЕТАНА
250 ГР.МАСКАРПОНЕ
300 ГР.ЯГОДИ
ПРИГОТВЯНЕ:
ВКЛЮЧЕТЕ ФУРНАТА НА 200 ГРАДУСА.
РАЗБИЙТЕ БЕЛТЪЦИ НА СНЯГ И ПОСТЕПЕННО ДОБАВЕТЕ ЗАХАР ДО ПОЛУЧАВАНЕ ПУХКАВ КРЕМ.
ТАВАТА НА ФУРНАТА ОБЛОЖЕТЕ С ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ.НАМАЖЕТЕ ХАРТИЯТА С МАЛКО ОЛИО.ПОСИПЕТЕ Я С ПУДРА ЗАХАР ПРЕЗ ЦЕДКА И ПОСИПЕТЕ ОБИЛНО С ФИЛИРАНИ БАДЕМИ.СИПЕТЕ БЕЛТЪЧНИЯ КРЕМ ВНИМАТЕЛНО В ТАВАТА И РАВНОМЕРНО ГО РАЗМАЖЕТЕ В/У БАДЕМИТЕ.ПЕЧЕТЕ 10 МИН.НА 200 ГРАДУСА И ОЩЕ 10 МИН.НА 160 ГРАДУСА.БЛАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕПИЧА,ПРОСТО ТРЯБВА ДА ИМА ЛЕКО ЖЪЛТЕНИКАВ ЦВЯТ И ДА Е МЕК.ИЗВАДЕТЕ ГО ОТ ТАВАТА С ХАРТИЯТА И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНЕ /НЕ ГО ЗАВИВАЙТЕ В МОКРА КЪРПА!/
ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ РАЗБИЙТЕ СМЕТАНАТА И ДОБАВЕТЕ МАСКАРПОНЕ.
ИЗМИЙТЕ ЯГОДИ,ПОДСУШЕТЕ И НАРЕЖЕТЕ НА ПАРЧЕТА.ОХЛАДЕНИЯ БЛАТ НАМАЖЕТЕ С КРЕМА И НАРЕДЕТЕ ЯГОДИ В/У НЕГО.ЗАВИЙТЕ НА РУЛО И ОСТАВЕТЕ В ХЛАДИЛНИК.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
30/10/2014 - 1 Comments
06/04/2020 - 0 Comments
11/03/2022 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар