menu
петък, 25 септември 2015 г.
МАЙОНЕЗА С БЕЛТЪЦИ
ПРОДУКТИ:
НА 1 БЕЛТЪК:
1/3 Ч.Л.СОЛ
2 С.Л.ЛИМОНОВ СОК
60 МЛ.ОЛИО
ПРИГОТВЯНЕ:
В ДЪЛБОК ПРОДЪЛГОВАТ СЪД /НАЙ-ДОБРЕ БУРКАН/,СЛАГАТЕ БЕЛТЪК,СОЛ,ЛИМОНОВ СОК.С ПАСАТОР ЗАПОЧВАТЕ ДА РАЗБИВАТЕ,КАТО ПОСТЕПЕННО ДОБАВЯТЕ ОЛИО И ИЗДЪРПВАТЕ ПАСАТОРА НА ГОРЕ.РАЗБИВАЙТЕ ОЩЕ НЯКОЛКО СЕКУНДИ.
АЗ СЛОЖИХ И СКИЛИДКА ЧЕСЪН.МАЙОНЕЗАТА НЕ Е ТОЛКОВА ТЕЖКА,КАТО МАЙОНЕЗАТА С ЦЕЛИ ЯЙЦА.ВЕДНАГА СИ НАМАЗАХ ФИЛИЙКА.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
ИЗВОР КУЛИНАРИКА
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
03/04/2015 - 0 Comments
12/07/2020 - 2 Comments
18/08/2019 - 0 Comments
Ваня а цяло яйце става ли?
ОтговорИзтриване