menu

петък, 25 септември 2015 г.

МАЙОНЕЗА С БЕЛТЪЦИ





ПРОДУКТИ:

НА 1 БЕЛТЪК:

1/3 Ч.Л.СОЛ
2 С.Л.ЛИМОНОВ СОК
60 МЛ.ОЛИО

ПРИГОТВЯНЕ:

В ДЪЛБОК ПРОДЪЛГОВАТ СЪД /НАЙ-ДОБРЕ БУРКАН/,СЛАГАТЕ БЕЛТЪК,СОЛ,ЛИМОНОВ СОК.С ПАСАТОР ЗАПОЧВАТЕ ДА РАЗБИВАТЕ,КАТО ПОСТЕПЕННО ДОБАВЯТЕ ОЛИО И  ИЗДЪРПВАТЕ ПАСАТОРА НА ГОРЕ.РАЗБИВАЙТЕ ОЩЕ НЯКОЛКО СЕКУНДИ.
АЗ СЛОЖИХ И СКИЛИДКА ЧЕСЪН.МАЙОНЕЗАТА НЕ Е ТОЛКОВА ТЕЖКА,КАТО МАЙОНЕЗАТА С ЦЕЛИ ЯЙЦА.ВЕДНАГА СИ НАМАЗАХ ФИЛИЙКА.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/










ИЗВОР КУЛИНАРИКА

1 коментар:

Банички

  • Сладкиш от стария тефтер11/02/2017 - 3 Comments
  • Невероятен блат за торти13/04/2016 - 72 Comments
  • Млечна супа с моркови 31/05/2020 - 1 Comments