menu
!doctype>
понеделник, 21 септември 2015 г.
ПАНИРАН КАШКАВАЛ
ПРОДУКТИ:
КАШКАВАЛ /С ТАЗИ ДОЗА СЕ ПАНИРА ОКОЛО 300 ГР.КАШКАВАЛ/
100 ГР.КИСЕЛО МЛЯКО
1/2 Ч.Л.СОДА БИКАРБОНАТ
1 ЯЙЦЕ
60-70 ГР.БРАШНО ЗА ЛЕКО ГЪСТА КАША
ОЩЕ:
ОЛИО ЗА ПЪРЖЕНЕ
ПРИГОТВЯНЕ:
ШУПНЕТЕ СОДА БИКАРБОНАТ В КИСЕЛО МЛЯКО.ДОБАВЕТЕ ЯЙЦЕ И БРАШНО ЗА ЛЕКО ГЪСТА КАША.НАРЕЖЕТЕ ПАРЧЕТАТА КАШКАВАЛ И ТОПЕТЕ В СМЕСТА ЗА ПАНИРОВКА.ПЪРЖЕТЕ НА УМЕРЕНА ТЕМПЕРАТУРА ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ.ПАНИРАНИЯ КАШКАВАЛ ВАДЕТЕ В/У КУХНЕНСКА САЛФЕТКА.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар