menu

събота, 10 октомври 2015 г.

БИСКВИТЕНА ТОРТА С КРЕМ ОТ МОРКОВИ




ПРОДУКТИ:

400 ГР.МАСЛЕНИ БИСКВИТИ

1 КГ.МОРКОВИ
1 Л.ВОДА

200 ГР.ЗАХАР
90 ГР.НИШЕСТЕ
200 МЛ.ВОДА
1 ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР
КОРАТА НА 1 ЛИМОН
50 ГР.МАСЛО

ПРИГОТВЯНЕ:

ИЗЧИСТЕНИ, ИЗМИТИ И СИТНО НАРЯЗАНИ МОРКОВИ СЕ СЛАГАТ НА КОТЛОНА С 1 Л.ВОДА.СЛЕД СВАРЯВАНЕ /ОМЕКВАНЕ/ НА МОРКОВИТЕ МАХНЕТЕ ОТ КОТЛОНА И ПАСИРАЙТЕ.ВЪРНЕТЕ НА КОТЛОНА И ДОБАВЕТЕ РАЗТВОРЕНО НИШЕСТЕ В 200 МЛ.ВОДА,ЗАХАР,ВАНИЛОВА ЗАХАР,КОРАТА НА ЛИМОН И МАСЛО.ВАРЕТЕ 2-3 МИН.СЛЕД ЗАВИРАНЕ.
В СЪД 28-18 СМ.РЕДЕТЕ РЕД БИСКВИТИ,РЕД ГОРЕЩ КРЕМ.ОСТАВЕТЕ ДА СЕ СТЕГНЕ ПЪРВО НА СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА ПОСЛЕ В ХЛАДИЛНИК ДА СЕ ОХЛАДИ.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/












Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице