menu
вторник, 6 октомври 2015 г.
КУС КУС
ПРОДУКТИ:
85 ГР.КУС КУС
400 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
200 МЛ.ПОДСЛАДЕНА СЛАДКАРСКА СМЕТАНА
1 ПУДИНГ С ВКУС СМЕТАНА
3 С.Л.ЗАХАР
1 С.Л.МАСЛО /КОЛКОТО ЗАГРЕБЕТЕ/
ПРОДУКТИ ЗА ПОРТОКАЛОВО ЖЕЛЕ:
250 ГР.ПРЯСНО ИЗЦЕДЕН ПОРТОКАЛОВ СОК /ОКОЛО 3 ПОРТОКАЛА/
1 С.Л.ПУДРА ЗАХАР
1 С.Л.НИШЕСТЕ
ИЛИ:
СИТНО НАРЯЗАНИ ОРЕХИ
СИТНО НАРЯЗАНИ ЛЕШНИЦИ
СТАФИДИ
МЕД
ПРИГОТВЯНЕ:
СВАРЕТЕ 85 ГР.КУС КУС ПО ОПИСАНИЕ НА ОПАКОВКАТА.ИЗЦЕДЕТЕ ГО.
СМЕСЕТЕ ПРЯСНО МЛЯКО И СМЕТАНА.В 200 МЛ.ОТ СМЕСТА ДОБАВЕТЕ ПУДИНГ,ЗАХАР.СЛЕД КАТО ЗАВРИ ОСТАНАЛАТА СМЕС СИПЕТЕ РАЗТВОРЕНИЯ ПУДИНГ.ДОБАВЕТЕ КУС КУС И МАСЛО.ВАРЕТЕ ДО СГЪСТЯВАНЕ.ОТСТРАНЕТЕ ОТ КОТЛОНА И СИПЕТЕ В ИЗБРАНИ ОТ ВАШ ЧАШИ ИЛИ КУПИЧКИ.
ИЗЦЕДЕТЕ 250 МЛ.ПОРТОКАЛОВ СОК.В НЕГО ДОБАВЕТЕ ЗАХАР И НИШЕСТЕ.ВАРЕТЕ НА КОТЛОНА ДО ЗАВИРАНЕ.СИПЕТЕ ОТ ПОРТОКАЛОВОТО ЖЕЛЕ В/У КУС КУСА,ИЛИ ПРОСТО ПОРЪСЕТЕ С НАРЯЗАНИ ЯДКИ И МЕД.
ЧУДЕСЕН ДЕСЕРТ ЗА 15 МИН.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 06/12/2020 - 0 Comments
- 19/03/2019 - 0 Comments
- 09/09/2024 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар