menu
вторник, 6 октомври 2015 г.
ЕКСПРЕСНО ТЕСТО ЗА КРЕНВИРШКИ,КАШКАВАЛКИ И ДР.
ПРОДУКТИ:
1 ПАКЕТ СУХА МАЯ /11 ГР./
1 Ч.Л.СОЛ
1 Ч.Л.ПУДРА ЗАХАР
1 ЯЙЦЕ
250 МЛ.ТОПЛО ПРЯСНО МЛЯКО
6 С.Л.ОЛИО
500 ГР.БРАШНО
ОЩЕ:
ЛЮТЕНИЦА
КРЕНВИРШИ
КАШКАВАЛ
И ДР.
ЯЙЦЕ ЗА НАМАЗВАНЕ
СУСАМ ЗА ПОРЪСВАНЕ
ПРИГОТВЯНЕ:
В СЪД ДОБАВЕТЕ ЯЙЦЕ,ЗАХАР,СОЛ,СУХА МАЯ.РАЗБЪРКАЙТЕ С БЪРКАЛКА И ДОБАВЕТЕ ТОПЛО ПРЯСНО МЛЯКО И ОЛИО.КЪМ ПОЛУЧЕНАТА СМЕС ПРИБАВЯЙТЕ БРАШНО ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА МЕКО ТЕСТО.ВКЛЮЧЕТЕ ФУРНАТА НА 180 ГРАДУСА.ВЕДНАГА РАЗДЕЛЕТЕ ТЕСТОТО НА 11 РАВНИ ЧАСТИ /76 ГР./.ВСЯКА РАЗТОЧВАТЕ ПРОДЪЛГОВАТО И НАРЯЗВАТЕ ОТ ЕДНАТА СТРАНА НА ЛЕНТИ 1 СМ.СЛАГАТЕ ПЛЪНКА ПО ИЗБОР.В МОЯ СЛУЧАЙ 1 Ч.Л.ЛЮТЕНИЦА И 1/2 КРЕНВИРШ.ЗАВИВАТЕ ПО НАЧИНА НА СНИМКИТЕ ПО ДОЛУ.РЕДИТЕ ГИ В ТАВА С ХАРТИЯ.ВЕДНАГА НАМАЗВАТЕ С ЛЕКО РАЗБИТО ЯЙЦЕ И ПОРЪСВАТЕ СЪС СУСАМ.ПЕЧЕТЕ В ЗАГРЯНАТА ФУРНА ДО ЗЛАТИСТО.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
24/08/2016 - 0 Comments
20/11/2014 - 4 Comments
29/04/2022 - 0 Comments
На колко градуса се пекат?
ОтговорИзтриванеПиши, включете фурната на 180 градуса.
ИзтриванеСтрахотни са
ОтговорИзтриванеблагодаря за рецептата страхотни станаха
ОтговорИзтриванеВаня тестото трае ли поне за през нощта в хладилник
ОтговорИзтриванеА може ли тестото да се направи от вечерта-да пренущува в хладилник и сутрента да се направят
Изтриванеще превтаса
ИзтриванеА,ако оставим тестото да престой за 1 час ?
ОтговорИзтриванеСтрахотни станаха. Благодаря за рецептата
ОтговорИзтриванеДа попитам, колко брашно горе-долу е необходимо?
ОтговорИзтриванеТрябва ли да втаса?
ОтговорИзтриванеТестото необходимо ли е да втасва ???
ОтговорИзтриванеПравим ги често.Много ни харесват!Благодарим Ви!
ОтговорИзтриванеОставят ли се са внасят? И колко време ?
ОтговорИзтриванеТестото подходящо ли е за пица?
ОтговорИзтриване