menu
сряда, 25 ноември 2015 г.
ЦЕЛУВКИ С ОРЕХИ
ПРОДУКТИ:
5 БЕЛТЪКА
350 ГР.ЗАХАР
1 ПАКЕТЧЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР
1/2 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР
ЦЕЛИ ОРЕХОВИ ЯДКИ
ПРИГОТВЯНЕ:
ВЪОРЪЖЕТЕ СЕ С ТЪРПЕНИЕ ЗА РАЗБИВАНЕ НА БЕЛТЪЦИТЕ.
РАЗБИЙТЕ БЕЛТЪЦИТЕ НА СНЯГ.СЛЕД ТОВА ДОБАВЯЙТЕ ЗАХАРТА ЛЪЖИЦА ПО ЛЪЖИЦА ДО НАПЪЛНО РАЗТОПЯВАНЕ.ТОВА ЩЕ ОТНЕМЕ ПОНЕ 20 МИН.НАКРАЯ ДОБАВЕТЕ ВАНИЛОВА ЗАХАР И БАКПУЛВЕР.РАЗБИВАЙТЕ ОЩЕ 2 МИН.
ОТ ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПВАТЕ С ЛЪЖИЦА В ТАВА С ХАРТИЯ ЛЕКО НАМАЗАНА С ОЛИО.АКО СЕ ПОЛУЧАТ ВРЪХЧЕТА ГИ НАТИСНЕТЕ С МОКЪР ПРЪСТ.В/У ВСЯКА ЦЕЛУВКА СЛОЖЕТЕ ПО-ЕДНА ЯДКА ОРЕХ.ПЕЧЕТЕ НА 100 ГРАДУСА-1 ЧАС,КАТО ОТВОРИТЕ ВРАТАТА НА ФУРНАТА И Я ПОДПРЕТЕ С ДЪРВЕНА ЛЪЖИЦА.
ЗА ЕЛХИЧКИТЕ ЦЕЛУВКИ:В ПОЛУЧЕНАТА СМЕС ЗА ЦЕЛУВКИ НАКРАЯ ДОБАВЕТЕ ЗЕЛЕНА ХРАНИТЕЛНА БОЯ.СЛОЖЕТЕ СМЕСТА В ШПРИЦ С КРЪГЛА ПРИСТАВКА.
ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
23/05/2015 - 0 Comments
28/01/2021 - 0 Comments
22/08/2014 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар