menu
понеделник, 18 януари 2016 г.
ПИЦА ТЕСТО ОТ ФРИЗЕРА
СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е ДА ВИ СЕ ЯДЕ ПИЦА,А НЕ ВИ СЕ МЕСИ?НАПРАВЕТЕ ТЕСТО ПО ТАЗИ РЕЦЕПТА И ГО СЛОЖЕТЕ ВЪВ ФРИЗЕРА.ВИНАГИ ЩЕ ИМАТЕ ПОД РЪКА ТЕСТО ЗА ВКУСНА ПИЦА.
ПРЕПОРЪЧВАМ ДВОЙНА ИЛИ ТРОЙНА ДОЗА!СТРАХОТНО Е.
ПРОДУКТИ:
500 ГР.БРАШНО
1 ПАКЕТЧЕ СУХА МАЯ
1 Ч.Л.ЗАХАР
1 Ч.Л.СОЛ
300 МЛ.ТОПЛА ВОДА
50 ГР.МАСЛО
ПРИГОТВЯНЕ:
СМЕСЕТЕ ПРЕСЯТО БРАШНО СЪС СУХА МАЯ,ЗАХАР И СОЛ.ПОСТЕПЕННО ДОБАВЯЙТЕ РАЗТОПЕНО МАСЛО СМЕСЕНО С ВОДА.ЗАМЕСЕТЕ МЕКО ТЕСТО.ОСТАВЕТЕ 30 МИН.В ТОПЛА ФУРНА.
БЕЗ ДА ПРИМЕСВАТЕ ТЕСТОТО РАЗДЕЛЕТЕ НА 4 ЧАСТИ.ВСЯКА РАЗТОЧВАТЕ НА ТЪНКА КОРА 25 СМ.ОВИВА СЕ В СТРЕЧ ФОЛИО.ТАКА ПРИГОТВЕНИТЕ БЛАТОВЕ ЗА ПИЦА РЕДИТЕ В/У ДЪСКА ИЛИ ДРУГ СЪД ЕДИН В/У ДРУГ.ОСТАВЕТЕ ВЪВ ФРИЗЕРА.ВАДЕТЕ ПРИ НУЖДА.
ОТСТРАНЕТЕ ОТ ФОЛИОТО И В/У ЗАМРАЗЕНИЯ БЛАТ РЕДЕТЕ ПРОДУКТИ ПО ВАШ ИЗБОР.ПЕЧЕТЕ ВЕДНАГА В ЗАГРЯНА ФУРНА НА 220 ГРАДУСА.
ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖИТЕ С МЕН
djordjevic.vanya@gmail.com
ИЗВОР КУЛИНАРИКА
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 22/02/2017 - 0 Comments
- 08/11/2018 - 0 Comments
- 02/01/2021 - 1 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар