menu

сряда, 20 януари 2016 г.

ПАНЦЕРОТИ




ПРОДУКТИ:

125 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
150 ГР.КИСЕЛО МЛЯКО
25 МЛ.ОЛИО
50 МЛ.ТОПЛА ВОДА
20 ГР.ПРЯСНА МАЯ
1 Ч.Л.ЗАХАР
1 Ч.Л.СОЛ
500 ГР.БРАШНО

ОЩЕ:

100 ГР.КАШКАВАЛ
100 ГР.КОЛБАС

ПРИГОТВЯНЕ:

В ТОПЛА ВОДА ДОБАВЕТЕ МАЯ,ЗАХАР И 1 С.Л.ОТ БРАШНОТО.ОСТАВЕТЕ ДА ШУПНЕ.
В СЪД СМЕСЕТЕ КИСЕЛО МЛЯКО,ОЛИО,ТОПЛО МЛЯКО,ШУПНАЛАТА МАЯ.С ПОСТЕПЕННО ДОБАВЯНЕ НА БРАШНО СЪС СОЛ,ЗАМЕСЕТЕ МЕКО ТЕСТО.ОСТАВЕТЕ ГО 30 МИН.В ТОПЛА ФУРНА.
ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НАРЕЖЕТЕ КАШКАВАЛА И КОЛБАС НА СИТНО.
РАЗТОЧЕТЕ ТЕСТОТО НА ТЪНКА КОРА 0,5 СМ.НАРЕЖЕ НА ПАРЧЕТА 10-10 СМ.НА ВСЯКО СЛАГАТЕ КАШКАВАЛ И КОЛБАС.ПРИХЛУПВАТЕ И ПРИТИСКАТЕ С ВИЛИЦА ДА СЕ ЗАЛЕПЯТ КРАИЩАТА.ПЪРЖЕТЕ В ОЛИО НА СРЕДНА ТЕМПЕРАТУРА.ГОТОВИТЕ ПАНЦЕРОТИ ВАДЕТЕ НА КУХНЕНСКА САЛФЕТКА.
СЕРВИРАЙТЕ С НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ И КЕТЧУП.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖИТЕ С МЕН
djordjevic.vanya@gmail.com















Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице