menu
четвъртък, 28 януари 2016 г.
ЗАПЕЧЕНИ ПИЦА-МАКАРОНИ
ПРОДУКТИ:
300 ГР.МАКАРОНИ
300 ГР.МАРИНОВАНИ ГЪБИ ИЛИ ПРЕСНИ /ЛЕКО СЕ ЗАПЪРЖВАТ ПРЕСНИТЕ/
100 ГР.ЦАРЕВИЦА ОТ КОНСЕРВА
100 ГР.КОЛБАС
100 ГР.ПУШЕНО МЕСО НАРЯЗАНО НА КУБЧЕТА
КЕТЧУП
РИГАН
КАШКАВАЛ
3 ЯЙЦА
250 ГР.КИСЕЛО МЛЯКО ИЛИ СМЕТАНА ЗА ГОТВЕНЕ
СОЛ
ПРИГОТВЯНЕ:
СВАРЕТЕ МАКАРОНИ ПО СТАНДАРТНИЯ НАЧИН.СВАРЕНИ СЕ ИЗМИВАТ С ХЛАДНА ВОДА И СЕ ИЗЦЕЖДАТ ХУБАВО.
НАРЕЖЕ ЕДНА ШЕПА КАШКАВАЛ НА СИТНИ ПАРЧЕТА.
НАСТЪРЖЕТЕ КОЛБАС НА ЕДРОТО НА РЕНДЕТО.
НАРЕЖЕТЕ ПУШЕНО МЕСО НА СИТНИ ПАРЧЕТА.
В СЪД ДОБАВЕТЕ МАКАРОНИ,ГЪБИ,ЦАРЕВИЦА,КАШКАВАЛ НА СИТНО,НАСТЪРГАН КОЛБАС,НА СИТНО НАРЯЗАНО ПУШЕНО МЕСО,СОЛ ИЛИ ВЕГЕТА И 6-7 С.Л.КЕТЧУП.РАЗБЪРКАЙТЕ.
СИПЕТЕ ГИ В СЪД ЗА ПЕЧЕНЕ НАМАЗАНА ОБИЛНО С МЕКО МАСЛО.ОТНОВО НАМАЖЕТЕ С МАЛКО КЕТЧУП И НАСТЪРЖЕТЕ КАШКАВАЛ.ЗАЛЕЙТЕ СЪС СМЕС ОТ РАЗБИТИ ЯЙЦА,КИСЕЛО МЛЯКО И МАЛКО СОЛ.РАВНОМЕРНО РАСПРЕДЕЛЕТЕ СМЕСТА И В/У НЕЯ НАСТЪРЖЕТЕ ОЩЕ МАЛКО КАШКАВАЛ.ПЕЧЕТЕ НА 200 ГРАДУСА ЗА ОКОЛО 20 МИН.ПО ЖЕЛАНИЕ ПРЕДИ ПЕЧЕНЕ НАРЪСЕТЕ С РИГАН.
ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖИТЕ С МЕН
djordjevic.vanya@gmail.com
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 10/09/2016 - 2 Comments
- 21/05/2021 - 1 Comments
- 11/11/2016 - 1 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар