menu
сряда, 27 януари 2016 г.
ЕКЛЕРИ
ПРОДУКТИ:
200 МЛ.ВОДА
100 МЛ.ОЛИО
1/2 Ч.Л.СОЛ
200 ГР.БРАШНО
5 ЯЙЦА /ИЛИ 300 ГР.БЕЗ ЧЕРУПКИТЕ/
ОЩЕ:
1 ПАКЕТЧЕ ИНСТАНТ ПУДИНГ НА Д-Р ЙОТКЕР
250 ГР.МАСКАРПОНЕ
250 МЛ.ПОДСЛАДЕНА СМЕТАНА
ПРИГОТВЯНЕ:
В СЪД НА КОТЛОНА СИПЕТЕ ВОДА,ОЛИО И СОЛ.СЛЕД ЗАВИРАНЕ СИПЕТЕ ЦЯЛОТО КОЛИЧЕСТВО БРАШНО И БЪРКАЙТЕ ЕНЕРГИЧНО.ВЕДНАГА МАХНЕТЕ ОТ КОТЛОНА И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИВА.
РАЗБИЙТЕ С МИКСЕР ЯЙЦАТА.КЪМ ТЯХ ДОБАВЕТЕ ХЛАДНОТО ТЕСТО И РАЗБИВАЙТЕ С МИКСЕР ДО ОБРАЗУВАНЕ НА ЕДНОРОДНА,ГЛАДКА СМЕС.
С ШПРИЦ ШПРИЦОВАТЕ ЕКЛЕРИ 12 СМ.ПЕЧЕТЕ НА 180 ГРАДУСА С ВЕНТИЛАТОР,25 МИН.БЕЗ ДА ОТВАРЯТЕ ФУРНАТА.ИЗКЛЮЧЕТЕ ФУРНАТА И ГИ ОСТАВЕТЕ ВЪТРЕ ЗА ИЗСТИВАТ.
ОХЛАДЕНИТЕ ЕКЛЕРИ РАЗРЯЗВАТЕ НА ДВЕ.
РАЗБИЙТЕ ИНСТАНТ ПУДИНГ СЪС 100 МЛ.ПО-МАЛКО ПРЯСНО МЛЯКО ОТ ОПИСАНОТО НА ОПАКОВКАТА.ДОБАВЕТЕ И МАСКАРПОНЕ.
ОТДЕЛНО РАЗБИЙТЕ СМЕТАНА.
РАЗРЯЗАНИТЕ ЕКЛЕРИ СЕ ШПРИЦОВАТ ПЪРВО С КРЕМ И СЛЕД ТОВА В/У НЕГО РАЗБИТА СМЕТАНА.ПО ЖЕЛАНИЕ ДЕКОРИРАЙТЕ С РАЗТОПЕН ШОКОЛАД С 1 С.Л. ОЛИО.
ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖИТЕ С МЕН
djordjevic.vanya@gmail.com
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 07/09/2015 - 0 Comments
- 08/02/2015 - 6 Comments
- 15/04/2018 - 0 Comments
Ваня, здравейте! Еклерите изглеждат чудесни! Искам да разбера от къде да се сдобия с такъв пош?
ОтговорИзтриванеОтлична рецепта!
ОтговорИзтриване