menu

събота, 23 януари 2016 г.

Диетата на General Motors






Американската компания GM би искала служителите й да бъдат в добра форма. Затова им препоръчва специална, разработена от лекари диета, която е лесна за изпълнение. Опитайте! Диетата на GM, при която можете да изгубите от 3 до 5 кг седмично, се основава на приемането на хранителни вещества, които допринасят за намаляването на теглото. Би могла да се прилага от време на време и за прочистване на организма.

1-ви ден  Каквито и да е плодове с изключение на банани. Можете да изядете колкото желаете. Ако се оставите само на диня, можете да свалите 2 кг. още през първия ден.Пие се много вода.

2-ри ден   Можете да се приемате зеленчуци от всякакъв вид, яжте каквото искате, колкото искате, стига да е зеленчуци. Сутринта започнете с голям картоф с малко масло, за да си набавите въглехидрати. Пие се много вода.

3-ти ден  Яжте колкото искате плодове и зеленчуци, с изключение на банани.Пие се много вода.

4-ти ден Можете да изядете цели 8 банана и да изпиете 3 чаши мляко.Пие се много вода.

5-ти ден Телешко с домати.Цели 6 порции каквото и да е телешко, а към него 6 домата. През този ден можете да увеличите дневната дажба вода с 3 чаши.

6-ти ден  Телешко със зеленчуци в неограничено количество.Пие се много вода.

7-ми ден Кафяв, нечистен ориз, всякакви зеленчуци и плодови сокове. През този ден ще бъдете с 3 до 5 кг. по-леки.Пие се много вода.

Специална супаТази супа служи като добавка към диетата. След четвъртия ден можете да си хапвате от нея по всяко време, колкото пожелаете.
вода
3 големи глави лук
2 чушки, 1 домат
1 кочан зеле
1 целина
зеленчуков бульон (кубче или прах)
подправки на вкус
Зеленчуците можете да приемате също под формата на салата подправена с лимон или оцет, сол и вода. Ако не можете да набавите някой от зеленчуците в диетата или пък не го обичате, заменете го с друг, напр. грах, карфиол, царевица. Не яжте фасул. Съдържа много калории. По време на режима можете да пиете освен вода с лимон, сода, кафе без захар и мляко, а плодови сокове чак на седмия ден.

Как действа диетата
През първия ден организмът се подготвя за промяната на хранителния режим. През втория ден започвате с въглехидрати и малко мазнини, които дават енергия на тялото. През останалото време се приемат зеленчуци, които задоволяват потребността от храна и не съдържат никакви калории. На третия ден се отказвате от картофите, защото съдържат въглехидрати. Така организмът се нагажда към изгарянето на излишните килограми. Възможно е да изпитвате желание да си хапнете както си трябва, но след 4 ден то ще премине. На четвъртия ден идва ред на комбинацията от банани, мляко и супа. Би трябвало да изгубите апетит към сладки неща. На петия ден се яде месо, което съдържа желязо и белтъчини. Доматите придават влажност и подобряват храносмилането. Също и зеленчуците, които са добавка към месото през шестия ден.
Препоръчваното количество вода ще прочисти организма ви. На седмия ден програмата е изпълнена. При повторната диета можете да замените телешкото с риба или пилешко.

източник- http://ru.wikihow.com

11 коментара:

  1. Какво значи 1кочан(Зелка или кочан от Зелка) БЛДЯ

    ОтговорИзтриване
  2. От днес мисля да пробвам тази диета,защото ми се струва балансирана и не много трудна.

    ОтговорИзтриване
  3. Днес съм започвам 4 ден и съм минус 3кг.

    ОтговорИзтриване
  4. Супата задължителна ли е или може и без нея

    ОтговорИзтриване
  5. Как се повтаря диетата-веднага от осмия ден или се прави почивка?

    ОтговорИзтриване
  6. И колко време така се повтаря?

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотни рецепти,поздравления.Ваня дали може кафевият ориз да се замени с булгур напр.

    ОтговорИзтриване

Zu-zu погачице