menu
сряда, 24 август 2016 г.
Каракачанска салата
Продукти:
Домати
Печени чушки
Варени яйца
Сирене
За дресинг:
Кисело мляко + млад лук
Още:
Магданоз
Сол
Олио
Приготвяне:
Нарежете на ситно домати, варени яйца, печени чушки. Добавете и натрошено сирене. Разбъркайте и подправете салата със сол и олио на вкус. Сипвате от салата в малка купичка и обръщате върху чиния. Салата се поднася с дресинг, от кисело мляко и ситно нарязан млад лук. Поръсете със ситно нарязан магданоз.
За тази салата се използва предимно овче кисело мляко!
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
09/02/2016 - 2 Comments
18/07/2020 - 0 Comments
22/07/2017 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар