menu

сряда, 24 август 2016 г.

Каракачанска салата





Продукти:

Домати
Печени чушки
Варени яйца
Сирене

За дресинг:

Кисело мляко + млад лук

Още:

Магданоз
Сол
Олио

Приготвяне:

Нарежете на ситно домати, варени яйца, печени чушки. Добавете и натрошено сирене. Разбъркайте и подправете салата със сол и олио на вкус. Сипвате от салата в малка купичка и обръщате върху чиния. Салата се поднася с дресинг, от кисело мляко и ситно нарязан млад лук. Поръсете със ситно нарязан магданоз.

За тази салата се използва предимно овче кисело мляко!

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/











Няма коментари:

Публикуване на коментар

Банички

  • Плодова пита09/02/2016 - 2 Comments
  • Зимна салата с боб 18/07/2020 - 0 Comments
  • Пресни картофи с дресинг22/07/2017 - 0 Comments