menu
!doctype>
сряда, 7 септември 2016 г.
Бонбони " Рафаело "
Необходимите продукти и начинът на приготвяне ще намерите в електронната книга
"Сладка Коледа, с 25 подбрани рецепти"
Продукти:
275 мл. кондензирано мляко
70 гр. сухо мляко
30 гр. меко масла / Кокосово масло /
200 гр. кокосови стърготини
Още:
100 гр. кокосови стърготини за овалване
30 бр. печени и белени бадеми /лешници/
Приготвяне:
Смесете кондензирано мляко, сухо мляко и масло. Разбийте с миксер. Към получената смес добавете кокосови стърготини. Разбъркайте с ръка до получаване на еднородна смес. Оформяте с ръце малки топчета, като в средата на всяко слагате бадем. Всяко топче овалвате в кокосови стърготини. Редете в поднос, с хартиени капсули. Съхранявайте в хладилник.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Ваня,сухо мляко къде може да се купи ?
ОтговорИзтриванеПредполагам в големите супермаркети.
Изтриванеа защо на снимката ядките приличат на лешник
ОтговорИзтриванеЗащото съм използвала лешници.
ИзтриванеМного оригинални бонбони. Ако имате фантазия ще можете да използвате рецептата и да я разнообразите. Аз бих прибавила в сместа бисквити, какао, цели плодчета от сладко... Вероятно и на вас сега ви хрумват някакви идеи да си направите бонбониера ;)
ОтговорИзтриванеМного благодаря за сърахотната рецепта. Станаха невероятни:)
ОтговорИзтриванеНе ми се получиха добре бонбоните, самия смес стана много твърд, а не крехки и меки. Къде може да съм сгрешила?
ОтговорИзтриванеАко сте спазили точните мерки, няма как да се получи такава смес.
Изтриване