menu
неделя, 5 март 2017 г.
Соленки
Продукти:
200 гр. меко масло
250 извара или крема сирене
250-270 гр. брашно
2 гр. сол
Още:
1 яйце
кашкавал
Приготвяне:
Разбийте с миксер меко масло с крема сирене и сол. Добавете постепенно брашно и замесете меко, лепящо тесто. Оставете няколко часа в хладилник.
Охладеното тесто разточете на кора 1 см. Нарежете или вадете формички, кифлички. Редете в тава с хартия. Намажете с леко разбито яйце и поръсете с едро настърган кашкавал. Печете до златисто в загрята фурна на 190 градуса.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 26/05/2015 - 0 Comments
- 10/05/2018 - 2 Comments
- 15/07/2020 - 0 Comments
Този коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриване