menu
вторник, 7 март 2017 г.
Лангиди / Панкейк /
Продукти:
2 яйца
1 пакетче ванилова захар
1/2 пакетче бакпулвер
2 с.л. захар
щипка сол
250 мл. прясно мляко
220 гр. башно
1 с.л. олио
Приготвяне:
В съд смесете всички продукти и разбийте с миксер или бъркалка, само колкото да се съединят продуктите.
Загрейте на средна температура, тефлонов тиган.
Сипвайте по 1 с.л. в тигана, като леко с лъжицата оформяте кръг, или в пластмасово шише от кетчуп. Печете от двете страни.
Ако тигана лепи мажете леко, с олио.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
30/04/2018 - 1 Comments
01/08/2022 - 0 Comments
07/10/2015 - 0 Comments
Станаха страхотни!
ОтговорИзтриванеМного бързи и сполучливи като всичко, което съм правила по Ваши рецепти!Чудесно ги допълни чаша мляко с Нескафе и мед :).
ОтговорИзтриване